Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arida17

złudne nadzieje

Polecane posty

od dłuższego czasu bardzo podoba mi się pewien chłopak,lecz jest już zajęty bo od 3lat chodzi z moją kuzynką. niedawno miałam osiemnastke i również go zaprosiłam. przez całą impreze zauważyłam że się na mnie patrzy.... najbardziej zaintrygował mnie gdy wziął swoją dziewczyne za ręke i zaczął mówić że ją kocha ale gdy to mówił patrzał na mnie przez cały czas.... gdy impreza dobiegała końca i wszyscy już wychodzili został by się ze mną porzegnać na końcu. pocałowałam go w jeden policzek, później w drugi a gdy chciałam jeszcze raz w policzek to on pocałował mnie w usta....i jeszcze w rękę. nie wiem co to znaczyło... czy go sobie odpuścić a może on też coś do mnie czuje.... a może zrobił to nieświadomie? troche wypił ale chyba nie aż tyle żeby nie wiedzieć co robi. nie był wcięty... nie wiem co robić? ciągle myśle o tym pożegnalnym pocałunku...

Gość Jesteś dziewica
?

Gość nie zostaje
jednak złudne nadzieje....moze mu sie spodobałas ale wyglad zewnetrzny nie ma nic wspolnego z miłoscią...jestes za młoda by zrozumiec... daj sobie spokój moja droga...jestes dzieckiem jeszcze i wiele jeszcze przed Tobą..