Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadijka

nie wiem na jaki aparat cyfrowy mam sie zdecydowac...

Polecane posty

Gość nadijka

Chcialam kupic sobie cyfroweczke ale nia mam pojecia jaki wybrac. Tyle tego jest... :o chcialabym jakis tak do 1000zl... Ma ktos jakis pomysl moze?

nie dziwie sie... naprawde jest ciezko wybrac! szczegolnie jak ktos sie za bardzo na tym nie zna :o

Za taka sume to spokojnie cos kupisz, nie wiem jakie sa ceny aparatow w Polsce, ale pewnie podobne jak w Anglii, ja trafilam na promocje i kupilam sobie Smasunga s500 za 30 funtow (ok 180 zl), a aparat jest dobry (to juz moja 3 cyfrowka, najtansza i najlepsza) i ma wszystko co jest potrzebne. Mozna tez kupic w necie bardzo tania pamiec, ok 5 funtow za 1 gb, niestety nie wiem nic o promocjach w Polsce.

jak wybierzesz jakiś konkretny model to wejdź sobie na stronę www.skomopiec.pl i porównaj ceny. Są tam też komentarze urzytkowników przy niektórych modelach. Z tego co pytałam u fotografa, to podobno jednymi z lepszych na tę kieszeń są OLYMPUSY, a te wszystkie sony i takie tam badziewia są gorsze, co z tego że marka dobra. Ot, najlepiej właśnie idż do salonu fotograficzego i się zapytaj, z całą pewnością ktoś Ci doradzi.

Gość nadijka
dzieki :) zaraz zobacze

no właśnie www.skapiec.pl trochę źle mi sie adres strony wpisał:-D koleżanka ma rację:-)

Gość nadijka
jestem amatorem :) oczywiscie :D

Gość nadijka
ten jest calkiem w porzadku :) ale myslalam o wiekszej ilosci pikseli moze?

To dokladnie tak jak ja, ale ta stronka, ktora Ci podalam jest fajna, bo mozesz zobaczyc opinie o produkcie no i wysledzic najnizsza cene :D

Gość CANON A 540
z bajerami wyszło mi 1050 zł i jestem bardzo zadowolona

Gość nadijka
o ten mi sie podoba :D

Gość nadijka
widze ze wszystko kreci sie wokol canona :) to dobrze bo jakos wlasnie myslalam o Canonie :D

Gość CANON A 540
Ale to już prawie rok temu Teraz za ta cene są i lepsze. Patrz na lcd z tyłu, wyswietlacz im wiekszy tym wygodniej :)

Gość CANON A 540
a 610 też miałam w reku i to nie tylko w sklepie. nie polecam. wyświetlacz mały i te dodatkowe funkcje nie sa czesto o ile wcale uzywane. pozatym jest drozszy... Już jesli z drozszych to mozna zainwestowac z jakies z serii S czyli te cienkie kieszonkowe :)

No wlasnie, jak sie jest laikiem to nie warto przeplacac za funkcje, z ktorych i tak sie potem nie korzysta.

Canyony też podobno dobre, czytaj komentarze.. Z nich dowiesz sie najwięcej:-) Życzę udanego zakupu:-D

a610 ma sporo lepszą matryce niż a540 i faktycznie ma mniejszy wyświetlacz ale za to obracany (co sie czasem przydaje) i nie musisz sie martwić że sie porysuje :D swoją droga polecam a610 bo sama go mam :D

Gość doradce
jak jestes amatorka to kup sobie canon A530 ~500pln, karte 1GB i futerał zmiescisz sie w 600pln a reszte wydaj na marihuane, piwo albo ciuchy🖐️)))

Gość doradce
i nie sugeruj sie wylacznie matryca! najwazniejsza jest optyka i czesto bywa ze aparat np 5.0mln pix robi lepsze foty niz aparat 6.0mln ktory ma gorszy obiektyw 😴🖐️

Cyfrówka za 7stówek w tych czasach to może być już całkiem niezły sprzęcik. Na pewno kieruj się liczbą pikseli, czy ma kartę pamięci, czy jest na baterię a może akumulator, jakiej jest marki... Najłatwiej będzie jak wejdziesz sobie na stronkę wasserman.pl - tam jest duży wybór aparatów w dobrych cenach.

Gość gość
R0kvtADhwW9l5agDFv8YPpZz