Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go rozkochac

jak rozkochac dobrego kumpla??

Polecane posty

Gość jak go rozkochac

witam was dziewzyny :) mam taki problem z kolega z roku... jescze do niedawno mialam faceta, bylam z nim 2lata, ale zeerwal ze mna. po naszym zerwaniu zainteresowal sie mna moj dobry kumpel z roku,a le ja na pocztaku traktowalam go tak troche z dystanesen... nie wiedzialam jak na to reagowac, ale potem gdy ja zwrocilam uwage na niego, on zaczal robic jakies uniki... wychodzilo cos czasme miedzy nami, jak sie spotkalismy tak wieczorem, a na uczelni znowu nic... tzn widze ze sie man intersuje, caly zcas ejst gdzies w poblizu i wogole... osoatnio po pijanemu, powiedzial mi ze cos czuje do mnie, ale nie wie sam czy ejst sens bysmy sie wiazali... i ze cos go ciagnie do mnie, lubi spedzac ze mna zcas, ale ze nie ma w tym milosci.... i tu wlasnie ejst problem, bo ja sie wkrecialam... i chcialabym by byla z tego milosc... i nie wiem jak sie zachowywac, by do tego doszlo... poradzcie mi. unikac go czy moze odwrotnie? jak mam sie wobec niego zachowywac?? co zrobic, by zwrocic jego uwage na mnie??

Gość Borys Stępień
co , brakuje męskiej ręki wieczorami , prawda ?? bu hahahhahahahahha

Jak rozkochać? Nie da się. Możesz go tylko zerżnąć i na dziecko złapać. A potem kumplujcie się dalej. :P

Gość romantyczna_ja
nie sluchaj ich.. we mnie tez zakochal sie moj przyjaciel i do dzis jestesmy razem :) co prawda nie zabiegalam o to, wiec nie wiem jak sie rozkochuje faceta w sobie ale :) badz po prostu blisko, duzo z nim rozmawiaj, nie myslac o tym czy moglby cie teraz pocalowac czy nie... badz kumpela, ale taka wszechoobecna :) az poczuje ze bez ciebie nie moze zyc! a moze wyslij mu jakas piosenke na maila z dedykacja, cos o przyjazni, moze delikatnie sugerujaca jakies glebsze uczucie, badz delikatna, nic na sile, powoli! powodzenia!

Gość jak go rozkochac
Mogę nawet zjeść jego kupę jak coś to może pomóc