Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afro*dyta

sytuacja kobiet na rynku pracy....podobno sie polepszyła...to

Polecane posty

Gość afro*dyta

mozna usłyszec w tv czy przeczytac w necie....to jakis podły zart, moze ktos to porwierdzic, ze sytuacja sie polepszyła, ze zarobki sa lepsze, a srednia płaca w kraju to UWAGA :2500zł.....wiecie jak oni to obliczją dodają wszystkie płace w tym minimalną(680zł netto) i tych osób ktorw zarabiają jak Kutlczyk 100 tys mies i juz mamy 2000-3000 tys ...dobre co! to załosne.ale tak jest sytuacja jest mozle lepsza w w-wie ale nie małych polskich miescinach gdzie powiewa nedza.

Gość fifka222
teraz jest mnóstwo ofert gdzie szukaja naiwnych do pracy za najniższą.....perdziele prace w młodym i dynamicznym zespole ...bleble za 600zł....ja to pierdododlelele. albo mcdonalds szuka ofiar losu do super pracy ...nienormowany czas pracy w młodym zespole....co to ma byc.... najlepsze podanie +cv....i co mam napisac w podaniu to moja wymarzona praca byc parobem i cuchnac całe dnie kotletem i frytami...załosne ...albo inne pierdoły paranoja

Gość original
hahaha ciekawe gdzie tyle placa ????????? no i umowa o prace, a nie zlecenie by sie przydala

Gość fifka222
ooo...widac ze kobiety maja gdzies prace....nawet nie stac je na poczciwy komentarz, przepraszam, dziekuje, do wdzenia zaraz ktoras napisze a ja mam super prace i kosmiczne zarobki, wszystko sie zgadza ale to nie w polsce

Gość fifka222
ciekawe gdzie ile płaca ???? bo nie zrozumiałam 2500 czy 680zł

Gość original
krew czlowieka zalewa jak skonczyl studia, dwie specjalnosci niejako, zna jezyk obcy, obsluguje komputer, a placa mu 4 zl netto za godzine, a przeciez praca po 8 h, a jak za pensje ponizej minimum rodzine zalozyc :(

Gość original
gdzie placa powyzej 2000pln

Gość w mojej firmie
placa zdecydowanie powyzej 2000 na reke i pracuje w mlodym zespole. Dodam ze praca w tej firmie sama mnie znalazla bo bylam zarejestrowana w tzw. jobcenter. Siedzialam se radosnie z dzieckiem w domku a tu z dnia na dzien poszlam do pracy :) wiec jak ktos ma czym pochwalic sie w cv to prace znajdzie. powodzenia :)

Gość fifka222
w warszawie np...napewno sa płace inne niz w piździkowie takich katowicach czy innym slaskim zadu...piu dzis maz była na rozmowie perfekt ma opanowany j, niemiecki ktory był z góry wymagany poniewaz firma wspopracuje z niemacmi wiec wiadomo niemiecki musi osoba zatrudniona znac,,,,a tu nowosc pani informuje go ze cały zarzad w firmie to obcokrajowcy i ze jezykiem urzedowym w biurze bedzie j, angielski a niemiecki to tłumaczenia fatur i inncy rzezczy dore co kiedys inna babka w firmie rekrutacyjnej ktora maz zabył smiechem stwierdziła, ze oprócz 1 jez obcego powinien znac 1 jezyk z tych wymarłych wiecie jakis starocerkiewno słowianski, ....no ja pier..dole tego jeszcze nie było ----------------------------------------------------------------------------------- oprócz wymagan jakie stawiają kandydatom brakuje jeszcze tylko osoby z nagrodą nobla, ciekawe czy ktos spełnia tak do 35 lat

Gość elizaaaa
Ja nie narzekam. Obecnie sytuacja na tzw. rynku budowlanym jest bardzo dobra. Jestem architektem z uprawinieniami obecnie na urlopie macierzynskim. Moje zarobki to 4000 netto za 8 godz pracy w firmie inwestycyjnej = ok 8 000 licząc srednio na miesiąć za inne zlecenia. mam tyle zlecen na rózne projekty, że musze odmawiać.

Gość elizaaaa
aha i mam 35 lat