Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewiaa

castagnus

Polecane posty

Gość rewiaa

czy ktoras z was bierze te tabletki ziolowe? mozecie cos o nich napisac?

Gość kunuska
Ja osobiście nie biorę, chociaż zakupiłam i leżą u mnie w półce. Czytałam tu na forum że pomagają w dolegliwościach menstruacyjnych. Na ulotce pisze że obniżają poziom prolaktyny. Jej nadmiar powoduje bezpłodność. Więcej dowiesz się wpisując w google lub w wyszukiwarce kafeterii

Gość rewiaa
no jasne, ze w googlach... juz czytalam sobie. bardziej zalezy mi na opinii, doswiadczeniach innych kobiet, ich odczuciach, itd.... mam jednak nadzieje, ze ktos mi cos tu napisze...

Gość kunuska
ja szukając informacji na temat tych tabletek, głownie spotykałam się z taką opinią że te kobiety które miały problemy z zjasciem w ciążę po kilku miesiącach brania tabletek zachodziły. Oczywiście to nie jest jakiś lek cud na bezpłodność, a jedynie pomaga wyregulować poziom chormonów. Poz tym kobiety które miały problem z bolesną miesiączką lub napięciem przedmiesiaczkowym też przestawały się skarżyć. A co Ciebie dokładnie interesuje?

Gość rewiaa
moze ktoras z was jeszcze sie wypowie? miewam bardzo bolace piersi w drugiej polowie cyklu i inne dolegliwosci zwiazane ze zblizajaca sie miesiaczka (czesto dlugo przed nia...). poza tym kilka miesiecy juz bezskutecznie staramy sie o dziecko :( wg gin jestem zdrowa. prosze o wpisy!

Gość rewiaa

Gość Mycha55
Na ulotce ani nigdzie na internecie nie pisze od którego dnia cyklu nalezy siegnac po Castagnusa, moze ktoras z forumowiczek wie cos na ten temat. I jeszce jedno pytanie czy jezeli mam \"tylko\"podwyzszona prolaktyne ale c cyklem nie mam zadnych problemow to oplaca sie barac Castangnusa?

Gość siuyf
a w czym podwyzszona prolaktyna przeszkadza ci? powoduje jakies klopoty? castagnusa, ponoc, mozna brac od dowolnego dnia cyklu

Gość Mycha55
Poza samym jej podwyzszeniem nie. Tak jak napisalam cykle mam regularne i z owulacja.

Gość dgtrgggg
no to po co ci brac ten castagnus? starasz sie o dziecko? masz cykle owulacyjne, wiec..

Gość basia_es
Brałam rok temu, chyba przez 3 miesiące i odżyłam, skończyły się bolesne miesiączki (a ból był nie do zniesienia). To dla mnie jak blogosławieństwo.

Gość Nikitabm
Hej, ja wlasnie koncze 3 miesieczna kuracje, cykl mi sie w miare wyregulowal ale jesli chodzi i bolesne miesiaczki i bolace piersie prze okresem to nic z tego, jest nadal tak kiepsko jak bylo. Zaczelam brac w dowolnym dniu cyklu, nie ma reguly. Pozdrawiam

Gość zaczynam brac
na podwyzszoną prl i PMS.