Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekunka bratanicy

jak powiedzialyscie rodzicom o ciazy?????

Polecane posty

Gość kokoski
super z tym testem zrobilas!!!a tata cool facet tylko pozazdroscic, mamie przejdzie chodz wiem ze glupio tak sie nie odzywac !!!powodzenia na maturze oby dzidzus przyniosl ci szczescie i urodzil sie zdrowy!!!! ulzylo mi jak przeczytalam odpowiedz ...pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!

No tata fantastyczny człowiek ;) Nie na darmo mówią, że ojcowie sa bardzo za swoimi córkami ;) A mama?Nie martw się!Napewno też będzie z Tobą!Myslę, że potrzeba Jej troszkę czasu :) Powodzenia!

Gość opiekunka bratanicy
dziekuje wam wszystki kochane jestescie dzis bylam na na usg i mam swoja pierwsza fotke malenstwa fakt ze ja tam nic nie widze ale patrze w nie w nieskaczonosc

hehe i bardzo dobrze....Przyzwyczajaj sie do malenstwa bo nawet nie bedziesz wiedziala kiedy to zlecialo a juz bedziesz trzymac je na rękach :D:D:D ZaZdrOsZcZe Ci :D:D:D PoWoDzOnKa!!! :*:*:*

Gość ja tez zazdroszczę....
i z całego serca gratuluję!!!! mam 32 lata i na razie nie mogę zajść w ciążę. Pozdrawiam ,życzę powodzenia i zdrowego bobaska!

Gość ciekawskag
mam jeszcze pytanko co do tej wpadki..brałaś tabletki??czy nie??jestem ciekawa bo biorę tabletki i boję sie wpadki, sama nie wiem jak poradziłabym sobie w takiej sytuacji..gratuluje odwagi i świetnych rodziców, jestem pewna że Twoja mama z czasem wczuje się w rolę babcią i będzie świetnie sprawdzać ;)) pozdrawiam

Gość gąbeczka86
mam jeszcze pytanko co do tej wpadki..brałaś tabletki??czy nie??jestem ciekawa bo biorę tabletki i boję sie wpadki, sama nie wiem jak poradziłabym sobie w takiej sytuacji..gratuluje odwagi i świetnych rodziców, jestem pewna że Twoja mama z czasem wczuje się w rolę babcią i będzie świetnie sprawdzać ;)) pozdrawiam

Gość rudażaba
Opiekunko, pozdrawiam serdecznie,zyczę powdzenia i grastuluję taty!! Fantastyczny! Wiem, że Ci przykro z powod Twojej mamy,ale to pierwsze wrażenie, jak jej minie (a minie) to będzie ekstra.Ja sama się głupio zachowałam jak trzy lata temu moja przyjaciólka zaszła w ciążę, byłam przekonana, ze nie da rady (praca+studia), ale dała świetnie, a jej synek jest wspaniały.Twoje maleństwo też będzie! Sama teraz czekam, czy jestem w ciąży czy nie...Podejrzewam, że mój tata się nie ucieszy, a jestem trochę starsza od Ciebie...No nic, mam nadzieję, że (teraz czy pozniej, dla mojej mamy będzie to dobra wiadomość).I na pewno dla mojego narzeczonego :) to już wiem. Pozdrawiam 🌼

Gość nieeeeogladalam
kurde niewiem co ci radzic ja pomimo 27 lat chyba tez niepotrafiłabym tego powiedziec

Gość martulaaa
powiedz im i to jak najszybciej to pokaesz że jesteś dojrzała i że chcesz togo dziecka a rodzice napewno uciesza się z wnuka czy wnuczki