Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienka92

tampony

Polecane posty

mam pytanko.kiedy probuje zaaplikowac tampona to bardzo mnie to boli.czy to oznacza ze powinnam poczekac?

Gość paczka od krowy
to nie powinno bolec moze się za bardzo spinasz ja zawsze wkładam kucając , bo wtedy pochwa sie wyprostowuje i łatwiej wchodzi

A może masz za duży rozmiar tamponu? Jeśli pierwszy raz, to użyj najmniejszego.

wiesz co....lepiej jest wlozyc zaaplikowac tampona jezeli jestes w 100% rozluzniona i nie mysl o tym gdy to robisz... A najlepsza pozycja na to jest jak kucasz lub kladziesz stawiasz noge na krzesle, lózku....

Gość paczka od krowy
nic się nie bój , tam nie mozna nic spieprzyc - jak zadbasz o to , zeby sznurek został na zewnatrz , to nic się nie może stać

Gość Salchicha
hej dziewczyny,ja miesíac temu pierwszy raz uzylam tampona,nie czulam sie jednak z nim najlepiej,caly czas go czulam i chodzilam chyba jak kaczka no i nie moglam normalnie jakos chodzic,co robie zle?byl raczej gleboko wlozony,bo tylko sznureczek wystawal

Gość oczywiscie odswiezam

Gość paczka od krowy
jak jest na odpowiedniej głębokosci , to go wcale nie czuc - musiałaś go włożyc za płytko

Gość przecież jest instrukcja
w każdym opakowaniu z obrazkami - tak że już bardziej obrazowo i dokładnie nie można tego wytłumaczyć młoda jesteś, może za duże wybrałaś

Gość Salchicha
kupilam mini,a ta instrukcja to gowno jest,no zobaczymy,za kilka dni nowy okres wiec bede probowac dalej

Gość paczka od krowy
instrukcja instrukcja , ale jak sie pierwszy raz cos robi , to sie człowiek obawia , ze cos popsuje; tak samo z soczewkami jest - na poczatku wielkie halo , a potem po omacku można sciągac i zakładac