asienka92 0 Napisano Marzec 13, 2007 mam pytanko.kiedy probuje zaaplikowac tampona to bardzo mnie to boli.czy to oznacza ze powinnam poczekac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Marzec 13, 2007 zabardzo sie boisz. rozluznij sie wloz gleboko i wsio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczka od krowy Napisano Marzec 13, 2007 to nie powinno bolec moze się za bardzo spinasz ja zawsze wkładam kucając , bo wtedy pochwa sie wyprostowuje i łatwiej wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa8 0 Napisano Marzec 13, 2007 A może masz za duży rozmiar tamponu? Jeśli pierwszy raz, to użyj najmniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka2391 0 Napisano Marzec 13, 2007 wiesz co....lepiej jest wlozyc zaaplikowac tampona jezeli jestes w 100% rozluzniona i nie mysl o tym gdy to robisz... A najlepsza pozycja na to jest jak kucasz lub kladziesz stawiasz noge na krzesle, lózku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczka od krowy Napisano Marzec 13, 2007 nic się nie bój , tam nie mozna nic spieprzyc - jak zadbasz o to , zeby sznurek został na zewnatrz , to nic się nie może stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salchicha Napisano Marzec 13, 2007 hej dziewczyny,ja miesíac temu pierwszy raz uzylam tampona,nie czulam sie jednak z nim najlepiej,caly czas go czulam i chodzilam chyba jak kaczka no i nie moglam normalnie jakos chodzic,co robie zle?byl raczej gleboko wlozony,bo tylko sznureczek wystawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie odswiezam Napisano Marzec 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczka od krowy Napisano Marzec 13, 2007 jak jest na odpowiedniej głębokosci , to go wcale nie czuc - musiałaś go włożyc za płytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przecież jest instrukcja Napisano Marzec 13, 2007 w każdym opakowaniu z obrazkami - tak że już bardziej obrazowo i dokładnie nie można tego wytłumaczyć młoda jesteś, może za duże wybrałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salchicha Napisano Marzec 13, 2007 kupilam mini,a ta instrukcja to gowno jest,no zobaczymy,za kilka dni nowy okres wiec bede probowac dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczka od krowy Napisano Marzec 13, 2007 instrukcja instrukcja , ale jak sie pierwszy raz cos robi , to sie człowiek obawia , ze cos popsuje; tak samo z soczewkami jest - na poczatku wielkie halo , a potem po omacku można sciągac i zakładac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach