Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezyna

165cm/39 - za duzo!!!

Polecane posty

Gość jezyna

mam 165cm, szczupla budowe ciala i numer buta 39... jak dla mnie ogromniasty! jakie buty bylyby odpowiednie dla mnie? modne ostatnio plaskie baleriny sprawiaja, ze mam duza i kacza stope. taki czlapus. a znowu w butach na obcasach wygladam dziwnie, jakbym miala kopyta. moje kolezanki maja zgrabne 37,38 - nawet te wyzsze odemnie. a ja zostalam pokarana wielka stopa :(

Gość Zielona Łąka
Nie martw się mam tak samo, a nawet gorzej, bo mam 160 cm wzrostu.

Gość wez daj spokój
i mne nie dołu. ja mam o 2 cm wiecej wzrostu a stope 41!!!!! ;-(

Gość Martusia111
to mi sie fuksnelo mam 168 cm i stopkce roz.37-38

Gość a wtrace sie
ja mam jeszcze gorzej 160 cm a stopa 40,

Gość powinnas wybierac
zgrabne fasony, najlepiej waskie buty, z zaokraglonymi noskami (nie czuby i nie kwadratowe noski, bo optycznie powiekszaja stope). Jesli sportowe to moga byc na grubszej podeszwie kilku cm (cos jakby taki cienszy koturn), niektore eleganckie tez maja taka podeszwe, do tego dobrze jakby podeszwy mialy scieta piete (tzn. wtedy odbity na ziemi slad buta jest mniejsy niz but jest w rzeczywistosci), bo to tez optycznie zmniejsza stope.

Gość Wy chyba chore jesteście
Niejedna młoda laska marzy aby mieć prawdziwą dużą stopę a wy biadolicie i narzekacie :( Teraz jest moda na duże stopy u kobiet, nie znam żadnej 19-latki i młodszej co by miała mniej niż 40. No ja jestem wyjątkiem, niestety :( Mam 182 cm wzrostu i stopę taką samą jak autorka topicu - 39 :( Ile bym dała żeby mieć tak 43...

Gość DUŻE STOPY
są zajebiste! Jestem facet i nie lubię małych niekształtnych stóp. Zauważcie że wszystkie najładniejsze laski świata mają właśnie duże stopy! Aaaa i w reklamach jak pokazują stopy laski to też tylko duże tak ponad 40 !!!