Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna osiemnastka

nie mam sie do kogo zwrocic

Polecane posty

Gość smutna osiemnastka

mam problem, poniewaz zakochalam sie w przyjacielu mojego chlopaka. boje sie jak zerwe z obecnym chlopakiem to moja sympatia nie bedzie chciala ze man byc aby nie zrobi przykrosci bylemu mojemu... czy jest ryzyko ze nie bedzie mnie chcial? kocham go..

Gość i znowuuuuuu
Ryzyko jest, jeżeli to naprawdę dobrzy przyjaciele. Może nie zechcieć ryzykować sprawdzonej przyjaźni dla znajomości (z Tobą), która nie jest pewna. Moim zdaniem powinnaś dać sobie troche czasu. Może w Twój obecny związek wkradła sie rutyna, może trzeba co nieco odświeżyć, żeby znowu była namietność. Może za jakiś czas Twoja fascynacja kolegą chłopaka minie i wtedy możesz żałować, że rzuciłaś obecnego i postawiłaś wszystko na jedna kartę. Daj sobie (sdaj Wam) trochę czasu, żeby upewnić się, czy naprawde chcxesz się rozstac i czy ten nowy chłopak jest tego wart...

Gość smutna osiemnastka
ja gokocham, ja wiem ze jest dlamnie wsyztskim a do mojego obecnego chlopak nie czuje nic:(

Gość tratatata55555
ja bym nie zaczęła się umawiać z byłym chłopakiem mojej przyjaciółki, chociażby dlatego, że ją to by krzywdziło. chyba,że ona nic by już do tego faceta nie czuła. wtedy moim zdaniem byłaby szansa. a ten przyjaciel twojego chłopaka, on coś do ciebie czuje?a chłopaka skoro go nie kochasz to bym rzuciła. po co go okłamywać!:)

Gość liliaaaaa
w tym wieku facet zawsze wybierze kumpla - na twoim miejsu zapomnialabym o koledze chłopaka bo raczej nic z tego nie wyjdzie