Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dnie

wytłumaczcie mi to prosze

Polecane posty

Gość na dnie

wiem, to infantylne ale nie rozumiem. Zawarlam znajomosc z facetem z netu. Przez 2 tygodnie pisalismy maile - tylko maile. Kazdego dnia. Byl temat i jakies zrozumienie. I to on byl bardziej zaangazowany w to i bardzo mily. I nagle przestal pisac_ to dopiero 5 dni> ale zawsze pisal codzien. Nie uwierze w wypadki i porwanie o kosmitów. Dlaczego?

Gość evvika
Przyczyn może być kilka. - brak dostępu do internetu - choroba - komputer się mu zepsuł - wyjechał w pilnej sprawie A jeśli nie to to może w tym czasie flirtował jeszcze z innymi, spotkał się z którąś z nich i skoncentrował się na niej. Albo stwierdził, że takie znajomości nie mają sensu. Najlepiej zapomnij i żyj dalej. Ja miałam jeszcze ciekawiej - facet poznany przez internet, miesiąc znajomości, spotkania co parę dni, wzajemna fascynacja (tak mi się zdawało), a on pewnego dnia przestał się odzywać. Potem dowiedziałam się, że wrócił do swojej byłej kobiety.

Gość Ag_
widać ten typ tak ma i nie wiem czy jest na to jakieś wytłumaczenie.. pocieszę Cię że nie jesteś jedyna..

Gość Ag_
pozostaje jedynie zapytać wprost co się stało/dzieje..

Gość Ag_
Evvika przynajmiej sie dowiedziałaś.. lepiej jest wiedzieć najgorsze niż nie wiedzieć nic..

Gość na dnie
no wlasnie, boje sie zapytac, moze lepiej bedzie, gdy bede milczec? a najgorsze, ze to on sie bardzo staral, jakby mu zalezalo..

Gość kkkkalinka
ja sie kiedys odezwalam i zalowalam

Gość aaalllaaa
Słuchajcie...według mnie te znajomości z internetu zawsze dziwnie się kończa, albo urywają w śmieszny sposób...chyba że ktoś ma inne doświadczenia..

Gość elizabethhhh
chciałabys tak alka twoje niedoczekanie dziwnie koncza sie łapanki na ciąże i kase

Gość elizabethhhh
sprawdza czy znaczy cos dla ciebie czy zatęsknisz i czy napiszesz zapytasz sie co sie dzieje bo taki jest odruch ludzi ktorzy cos dla nas znaczą :)

Gość na dnie
to mam napisac? a moze bylam dla niego zabawka? takim pamietnikiem na jakis czas?nie wiem co mam zrobic?

Gość kasicamłoda
napisz