Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni_usia

coś o seksie analnym

Polecane posty

Gość moni_usia

Chciałabym to zrobić i czuć z tego przyjemność, nie bać się bólu i dać partnerowi wulkan rozkoszy. Potrzebuję jakichś wskazówek. Proszę o pomoc

Gość NO DOBRA.....................
a slyszalas moze ze ta dziura to wylot jest?

Gość moni_usia
no, ale słyszałam też że całkiem wrażliwy wlot :)

Gość moni_usia
miałam nadzieję na jakieś cenne wskazówki, ale widzę, że trafiłam w złe miejsce

Gość ejejejejejejejejejeje
a wiesz ze w czasie seksu analnego partner moze uszkodzic ci blone odzielajaca odbyt od pochwy ktora bardzo zle sie goi, dotego jest ciezko wyczuc czy jest uszkodzona a nieleczona....ehhh to juz szkoda nawet mowic wiesz ze mozesz uszkodzic sobie zwieracze tak ze jak na miescie zlapie cie sraczka to popuscisz w maty wiesz ze mozesz zlapac wiele niefajnych chorob zreszta seks analny to przyjemnosc glownie dla faceta a nie dla ciebie czy o to ci wlasnie chodzi jesli mimo tego masz nadal ochote na seks analny to ja tylko zycze zeby cie sie nie przytrafilo nic niemilego ;)

Gość ile masz lat.....
?

Gość Re ejejejejejejejejejeje
kadzisz jak nawiedzony !!!!!!

Gość klementiine
no fajnie, mam 24 lata i stałego partnera od roku. Jakie choroby wchodzą w grę?? Czytałam o takich, które są zagrożeniem przy częstej zmianie partnerów.

Gość moni_usia
nie jestem nawiedzoną nastolatką, mam 26 lat i ochotę na małe urozmaicenie :)

Gość to nie takie trudne jest
na pierwszy raz polecam dluga gre wstepna, najpierw penetracje palcem w cholere lubrykantu ale to mase naprawde jesli nie chcecie byc rozerwane no i nic na sile, niech sie wsunie troche...poczeka az sie rozluznisz i znow kawelek itd itd....

Gość czemuż aż czemuż
fuj :O

Gość ile masz lat.....
jak się obawiacie to są specjalne grubsze gumki !!!! osobiście wolę bez !!!!! :P

Gość moni_usia
w sumie to w czasie normalnego seksu :) często się dotykamy w okolice odbytu (muszę powiedzieć - mega odlot), nawet podjęliśmy próbę wsuwania paluszków. Boję się jednak czy w mojej dziurce zmieści się cały penis.

Gość ile masz lat.....
nie ma obaw nawet 2 !!!!!! :P

zmiesci sie...ojjj nawet nie wiesz ile sie moze tam zmiescic :D byl tu kiedys link do takich filmow ile sie miesci ale juz gdzies zostal przysypany innymi postami :) najwazniejsze to nie robcie nic na sile, jak tylko poczujesz bol to on musi przestac, nich bedzie delikatny i cierpliwy

Gość moni_usia
a czy to wszystko się odbywa jak w klasycznym stosunku?? Chodzi mi o wsuwanie i wysuwanie, bo to chyba jest najbardziej bolesne.

to jak to sie odbywa zalezy tylko od was, moze poruszac sie do przodu i w tyl albo lekko na boki, ale jesli boisz sie bolu to radze ci zebys jeszcze odpuscila...to musi byc przemyslana decyzja, ale jesli macie do siebie zaufanie i mozecie szczerze pogadac to lepiej ustalic wszystko wczesniej a nie isc na zywiol

Gość moni_usia
i jeszcze jedno pytanko, czy po takiej analnej penetracji można kontynuować normalny stosunek płciowy??? czy raczej udać się pod prysznic??

Gość czemuż aż czemuż
a słyszałaś kiedyś o bakteriach kałowych? Myślenie nie boli

Gość ile masz lat.....
a o lewatywie przed była już mowa ????

nie radzilabym....mozesz sie zarazic jakims swinstwem, to juz lepiej zaczac od stosunku waginalnego i przejsc do penetracji analnej..w sumie to o tyle dobre rozwiazanie ze jestes juz podniecona, on w czaseie penetracji waginalnej moze jednoczesnie przygotowywac cie do stosunku analnego np palcem ale jak juz koniecznie chcecie na odwrot to radze miec pod reka np. chusteczki nawilzone zeby "obmyc" penisa i oczywiscie zmienic prezerwatywe

Gość moni_usia
to miało być moje kolejny pytanie, ale chyba faktycznie powinno paść przed tym :) bo w sumie, to chyba wskazane.

Gość moni_usia
no tak, tylko my seks uprawiamy bez prezerwatywy :)

no to radze sie umyc a co do lewatywy...no to chyba jest oczywiste :D zaloze sie ze ani ty ani twoj partner nie chcielibyscie kolorowych niespodzianek w trakcie ;)

Gość moni_usia
a czy lewatywa jest konieczna jeśli do stosunku dochodzi na krótko po wizycie w wc?? Bo wtedy to chyba bez sensu.

Gość ile masz lat.....
tak!!!

Gość moni_usia
co tak?? tak- konieczna, czy tak - bez sensu??

sluchaj..jesli nie bedziesz czula dyskomfortu ze cos sie moze przytrafic..mam na mysli ze twoj facet wyciagnie....powiem chamsko..brozowego penisa, to ok to nie rob lewatywy to jest bardzo indywidualna sprawa, oczywiscie sa dziewczyny ktore nie robia lewatywy przed i jest ok, nawet jak sie cos przytrafi niemilego, obracaja to z facetem w zart, dlatego mysle ze zalezy tylko od ciebie :D

Gość o ranyyyy
dziewczyno... czy Ty się z księżyca urwałaś...??

Gość moni_usia
w szkole nie uczą jak uprawiać seks analny, więc chyba mam prawo się poradzić doświadczonych :/ Dziękuję za wsystkie cenne wskazówki :)