Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementiine

krzywy penis

Polecane posty

Gość klementiine

mój facet ma krzywego penisa, nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam, w prawdzie podczas stosunku jest mi z nim niebywale przyjemnie, jednak niektóre pozycje sprawiają mu ból. Czy to normalne???

Niestety, trzeba operować. Gdy byłem młodziutki miałem stulejkę 3 stopnia więc sporo się o schorzeniach penisa naczytałem, na szczęście 1 dzień przed wizytą u lekarza udało mi się naciągnąć napletek. Poczytaj trochę: www.stulejka.com

Gość klementiine
operacja??? to jest przekrzywienie widoczne w czasie wzwodu, a nie stulejka, jak w wypadku zdjęć. Rozmawiałam z moim mężczyzną i mówił że w niczym mu to nie przeszkadza i nie jest zmianą chorobową. Tym bardziej teraz się wystraszyłam

Gość klementiine
Ponadto ma na nim uroczą plantację kalafiorów. :classic_cool:

Gość kopnij mnie w
moj tez ma krzywego. czy twoj ma na bok czy w dol albo w gore? nam to w niczym nie przeszkadza chociaz mi wizualnie mnie podoba sie od ladny i prosty (moj poprzedni partner mial takego) moj ma zakrzywiony w dol i chociaz wielkosc ma calkiem calkiem to przez to wydaje se taki maly ;)

witam! moj tez jest lekko skrzywiony w lewo! nigdy nie słyszałem na niego słowa skargi :P a raczej zachwyty jak fajnie, tak figlarnie penetruje pochwę :D