Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaaaaaaaa

OKRES tydzień wczesniej... co jest?

Polecane posty

Gość Mikaaaaaaaa

Od pół doku biorę bromergon i luteinę na obniżenie prolaktyny ( ale tylko tą czynnościową miałam za wysoką). Od tego czasu cykle mam w miarę regularne długosci 32-34 dni. W tym cyklu dostałam okres w 27 dniu :| Poza tym zawsze miałam dosć obfite i długie (7 dni) miesiaczki, od kiedy biorę te tabletki są bardziej skąpe a ten ostatni to w ogóle trwał tylko 4 dni. Poza tym zawsze przed okresem bolą mnie piersi, ale kiedy już dostanę miesiączkę to przestają, a teraz po okresie znów są wrazliwe. Kto mi powie o co w tym wszystkim chodzi? Czy to normalne w trakcie przyjmowania tych leków czy nie??? Proszę pomóżcie!!

Gość Mikaaaaaaaa
prosze.. niech mi ktoś odpowie

to jest normalne i bez brania leków. Organizm roznie reaguje na wszystkie czynniki, na przykład teraz zrobiło sie ciepło, temperatura wyzsza, moze dlatego inaczej sie zachował. w kazdym badz razie odchylenia do 7 dni w długosciach cyklu nie sa niczym nienormalnym. Wszystko jest w porządku, nie martw sie, jesli jednak cos Cie nadal niepokoi to najlepszym rozwiazaniem jest spytanie lekarza...tak po prostu :)

Gość Mikaaaaaaaa
Dzięki gabela :) Troszkę mnie usp[okoiłaś, ale i tak martwię się o te bolące piersi. Wizytę u ginekologa mam dopiero w następnym cyklu, więc póki co nie mam kogo zapytać. Nie wiem dlaczego wciąż są takie wrazliwe skoro już po miesiaczce...