Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laudabamini

Czy może być coś gorszego?

Polecane posty

Dziś dowiedziałam się że mój mąż mnie zdradził parę dni przed ślubem. Naszym ślubem oczywiście. Byłam wtedy już w ciąży.Zrobił to z prostytutką w moim samochodzie.Nie chce mi się żyć..

Gość fthftrghdrhtrdfhtd
moze

Gość semi.......
Może

Gość hhhhhhhhhhhh
chyba gorsza bylaby zdrada emocjonalna gdybys sie dowiedziala ze np kocha inna nie? a to seks. bez uczuc

to straszne, ale nie poddawaj się, z czasem ból minie i jakoś to się poukłada. trzymaj się, dasz radę

Ale jak można zrobić to osobie którą się kocha, która jest w przede dniu urodzenia mu dziecka? Nie kumam tego...Strasznie mi z tym źle.

Gość wido
widocznie brakowalo mu sexu,musial sobie ulzyc :O

Gość wiesz 9 miesięcy nie uprawiał
seksu, to musiało go męczyć 🖐️ ciekawe ilu facetów kobiet w ciąży korzysta z chętnych imprezowiczek czy prostytutek? Pewnie większość

to co ci zrobił jest podłe i napewno ciężko to zrozumieć, a co dopiero wytłumaczyć.

Gość a po co komu moj nick
jesli jakos cię to pocieszy to napiszę ci, ze chyba kazda kobieta doswiadcza tego samego pozdrawiam

Gość przecież można uprawiać seks
w ciąży. Tylko wyjątkowo są przeciwwskazania

brakowało mu seksu, ale przecież międzyinnymi tym róznimy się od zwierząt że powinniśmy panować nad swoim ciałem i umysłem, a nie zachowywać się w ten sposób, nic go nie tłumaczy

Gość Hmmmmmm..
Nie kumasz i ci źle, ale oczywiście przez myśl ci nie przyjdzie odejść od dupka. Bo dziecko, bo rodzina, bo sąsiedzi, bo "ale ja tak go kocham". Dla mnie facet, który robi to z prostytuką jest obleśny, ohydny i prymitywny. Pomyślałaś, jakiego syfa mógł co sprezentować? W ogóle to jest chyba typ facet, który myśli penisem. Moje gratulacje, super tatusia wybrałaś dla swojego dziecka.

Gość jasne głupie pytanie
mogło być jeszcze tak, że cały czas cię zdradzał od tego czasu i oczywiście kłamał w zywe oczy, ze nie... tak jak mój ex :((

Gość może nie jest
ale z ciężarną to zboczenie, tfuuuuuu

No własnie... Ciekawe, czy jeszcze potem się kochaliście... Wiesz, ze jakby Cię zaraził opryszczką, to bys nie mogła donosić ciąży? WIesz, że przechodzenie opryszczki w czasie ciąży (opryszczki narządów płciowych) jest bardzo niebezpieczne dla życia dziecka?:O Fajnie, ze się przyznał. Ciekawe tylko, ile czasu minęło od tego dnia... Zrób sobie lepiej jakies badania, bo za kilka lat może sie okazać, ze zaraził Cię wirsem hpv i skończysz z rakiem szyjki macicy:o

Prowokacje są głupie, ale wolałabym żeby to nie była prawda.poprostu muszę się z tego wkońcu jakoś otrząsnąć. Jesteśmy rok po ślubie. Tyle tych pytań, niektóre posty takie przykre- przecież żadna z nas nie zakłada że kiedyś zostanie tak ohydnie potraktowana przez faceta, prawda? skąd taka kąśliwośc w niektórych wypowiedziach.Córeczka urodziła się zdrowa na szczęście, ale nie wiem już czy mamy szansę być pełną rodziną:-(

to wszystko zależy od Was, ja bym już nie zaufała facetowi który by mnie zdradził, a już napewno bym z nim nie była

Powiedział mi znajomy,a mąż nie wysilił się nawet żeby zaprzeczać. Poprostu pojachał do rodziców i zamilkł. Nie dostałam nawet jednego słowa wytłumaczenia, ani przeprosin, nic... W czwartym miesiącu ciąży można się kochać moje drogie panie..

Desko, napisz coś więcej na temat hpv? co to dokładnie takiego? jakieś typowe objawy dla tej choroby?

Gość ja mysle ze jednak moga byc
gorsze rzeczy. Jesli np nie zajmowalby sie dzieckiem, byl zlym mezem. A wtedy być moze mu odbilo. wyposzczony, chcial sobie zrobic wieczor kawalerski. No na pewno nie jest to fajne, ale mam nadzieje, ze sie pokajal i nie powtorzy numeru.

ja cie tylko mocno mocno przytulam... bo wiem co czujesz najgorsze jest to, ze zdrada i jej konsekwencje przechodza i najbardziej rania osobe zdradzona. 🌻 duzo ciepla przesylam!

Dziękuję Czarna, nie znam nikogo kto byłby w podobnej sytuacji- kto by rozumiał co teraz przechodzę. Świat mi się zawalił. Pogodzić się z tym, czy odejść. Dodam że w naszym małżeństwie nie jest różowo. Wciąż walcze z kłamstwami męża.

sama musisz podjac decyzje, bo tylko ty naprawde wiesz jak jest miedzy wami, czy sie kochacie, czy warto probowac walczyc o to uczucie, czy nie.. jakkolwiek by nie bylo-zycze ci duzo szczescia, zeby los sie odwdzieczyl jakos...zobaczysz jeszcze bedzie dobrze :* ps. a podstawa proby walki o zwiazek jest szczera chec poprawy i zal meza za to co zrobil