Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka1111111

pomocy - cienka skóra!!!!!!

Polecane posty

Gość pomarańczka1111111

mam mały problem. mam cienką skórę i przez to widoczne pajączki i żyły na udach, nie wiem co z tym zrobić, jak zredukować :(:(:( dodam, że na całym ciele jest ona cienka - np. pod oczami, na rękach, z niczego robią mi się siniaki :P

Gość asiutekk
taka Twoja uroda, proponuje tylko chodzic sobie raz w tygodniu/raz na 2 tyg na solarium-bedziesz leciutko opalona a zylki itp bedzie mniej widac. korektor pd oczy i delikatny puder brazujacy (chyba ze uzywasz podkladu). a na siniaki zel arnikowy na since i obrzmienia. tez tak mam-wystarczy ze podepre sie lokciem o udo i juz siniak :O

Solarium wcale przy tym nie pomaga, goraco rozszerza jeszcze bardziej widoczne już żyły.

Gość asiutekk
ja chodze na solarium i jest ok-kiedys sie zarzekalam ze chodzic nie bede i mialam kompleksy zeby na wiosne wyjsc w koszulce i pokazac moje sine rece

Teraz może ci to pomaga, ale pomyśl, co będzie kiedyś...

Gość asiutekk
nie zauwazylam zebym miala bardziej widoczne zyly. a lekka opalenizna tuszuje "niezdrowy" koloryt skory. pomaranczka111111-jestes szczupla osoba?

Gość asiutekk
leanne-chodzi ci o to ze skora sie starzeje? nie przesadzam z solarium, chodze ok 1x2tyg, pije duzo zielonej herbay, nawilzam skore...