Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMILLA1212

WCZORAJSZY SEKS!!!!!

Polecane posty

Gość KAMILLA1212

hej! Mam pewien problem a mianowicie kochalam sie wczoraj ze swoim chlopakiem a dzisiaj rano strasznie mnie swedzi w cipce! Nie wiem co to moze byc! Jak wiecie to pomozcie1

Gość aaalalalaaala
tzw zarazki trzeba bylo sie umyc po

Gość thrthtr
ja stawiam na grzybicę!

Gość KAMILLA1212
umylam sie po! a sa jakies masci zeby to nie pieklo bo do gina nie mam czasu dzisiaj leciec?

Gość KAMILLA1212
haloo pomoze mi ktos??????

Gość on cie zdradza
i zarazil cie grzybica

Gość julk4444
Niestety na to nie ma maści bez recepty. Pozostał ci lekarz. Ty a może twój facet się puszcza nalewo i przyniósł ci jakiegoś s.... do łóżka.

Gość on cie zdradza
clotrimozol

Gość KAMILLA1212
napewno mnie nie zdradza! juz tak mialm kiedys jak sie wysiusialam na zimnie to tak samo mialam jak teraz!!!

Gość stonkaaa
clotrimazol, chyba jest bez recepty Ale idz jak najszybciej do tego gina

Gość KAMILLA1212
no spoko dzieki za pomoc! Buzka

Gość karolina_wika
pewnie zalapalas jakas infekcje. Niestety kobiety maja sklonnosci do tego. Musisz isc do ginekologa zeby przepisal Ci glubulki albo masc, ktore Ci ulza.

Gość karolina_wika
jesli chodzi o clotrimazol to musisz go stosowac ok 2 tyg (mimo iz objawy ustapia) bo po czasie powroci swedzenie.

Gość KAMILLA1212
No napewno! Chyba nawet jeszcze dzis sie wybiore bo przyjmuje od poludnia! Widze ze tutaj zawsze chetnie pomozecie! Dzieki ze moge na Was liczyc!

tymczasowo mozesz sobie pomoc globulkami z nagietka lub propolisu (sa w aptece bez recepty), potem bez recepty mozna tez kupic albothyl ale jest drogi (ponad 30 zl) no i jest dziwny:/ kup sobie tez ta masc clomatrizoum czy jak to tam sie pisze , jest bez recepty i kosztuje ok 3 zl. ale pamietaj ze bez lekarza sie nie obejdzie. czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Gość alicjaanastazja
Hej to,ze masz takie objawy nie swiadczy,ze twoj chlopak cie zdradzil,moze przed kochaniem niedokladnie sie oplukalas myjac sie i te resztki mydla,ktore zostaly podraznily twoja ..kup sobie TANTUM ROSA do plukania

Gość KAMILLA1212
Nie biore tabletek anty! A moze dlatego tak jest bo kiedys tez tak mialam i tego nie wyleczylam i wrocilo? Czy to mozliwe????

calkiem mozliwe. koniecznie musisz sie wyleczyc i w trakcie leczenia pamietaj aby brac cos oslonowo i po leczeniu rozniez np. lacibios femina, lactovaginal (chociaz wg mnie to pierwsze jest lepsze). a tak wogole zapraszam na topik o grzybicy pochwy, mozna tam sie duzo dowiedziec:) ah i pamietaj ze najelpeij by bylo jakbys do wycierania miejsc intymnych nie uzywala tego samego recznika co do reszty ciala, a najlepsze sa jednorazowe reczniki

Gość KAMILLA1212
Ok dzieki