Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedniaosoba

Jestem dla niego nieodpowiednia

Polecane posty

Gość nieodpowiedniaosoba

Kochani! Poznaliśmy się przez internet. Od samego poczatku wiedział, że mam dziecko. Znajomość trwała tydzień, choć to tylko pisanie i dzwonienie. Było bardzo miło. Wiedział, że zauroczyłam się w nim.Wyczuwałam , że nie za bardzo daży do spotkania, że się czegoś obawia. poprosiłam o szczera rozmowę. Wyznał, że jestem cudowna, ale boi się związku ze mną , bo mam dziecko. Ze nie spodziewał się, że tak się zaangażuję. A co ja dla żartu nie pisze przecież. -----Potem on napisał gdzieś:----podobno raki przycigaja do swoich nieszczesnych zwiazkow nieodpowiednie osoby.w moim przypadku niestety niezle sie to sprawdza,ale szczerze przyznam,ze jestem tym okrutnie zmeczony... nie robie nic na sile,ostrozny jestem i tak na sam koniec wszystko rozpada sie jak domek z kart.w kazdym razie nie jest milo na co mialby wskazywac piekny,sielankowy poczatek. i tak poznaje kogos,rzadko,bardzo rzadko.poczatek wg.schematu,a koniec j/w... gdzie do cholery jest blad?? ----- rozumiecie coś z tego, to on ze mnie zrezygnował

Gość nieodpowiedniaosoba
co za chamstwo

Gość heheeeeeeeeeeehhh
olał cię bo pewnie jestes gówniara i masz juz nieślubnego bachorka. Nikt nie chce kobiety z dzieckiem, jak sam jest wolny. po co komu taki bagaż jak sam ma czyste konto? poszukaj sobie rozwodnika lub faceta co tez ma dziecko, a nie po tygodniu znajomości przez net jestes wielce zakochana i rozpaczasz ze cię koleś olał. wyluzuj i zajmij się dzieckiem a nie ciii..... która cię swędzi bo dorobisz sie kolejnego bachorka

Gość nieodpowiedniaosoba
a moze oddac mu się analnie wtedy zrozumie moją desperacje?

Gość nieodpowiedniaosoba
co za dzieciak to pisze. żenada.

Gość nieodpowiedniaosoba
sama do siebie gadam, żenada , na dodatek zakochuję sie wkims kogo nigdy nie widziałam i gadalam z nim przez tydzień.. żenada

Gość nieodpowiedniaosoba
widziałam , to ideał. własnie mi napisał, ze mnie kocha nad zycie. lecę robić córeczkę. oj co za reozkosz

Gość nieodpowiedniaosoba
napisał mi po 3 dniach ze mnie kocha i chce ze mną byc. a teraz napisał , z enie chce. lece na gadu, moze napisze mi ze jestem piękna, papappapapapapapap

Gość nieodpowiedniaosoba
oj debilku. nie dla takich to forum. zmiataj leczyć się, bo pewnie jesteś bezpłodny!!!

Gość nieodpowiedniaosoba
a ja juz dorobiłam sie bachorka. pewnie mi zazdroscisz, tez byś tak chciał

zaczerniony nikt sie nie podszyje. kochani! nawet sie nie znalismy osobiscie, ale wiele razy uprawialismy na kamerkach cyber seks. powiedział ze mam ładną cipke i ze chciałby ze mną byc i ze go podniecam, a teraz co? przeszkadza mu moje dziecko, ale byłam młoda mamą, miałam 17 lat jak urodziłam, a teraz moje ciało pragnie miłosci. jak fgo przekonac by wrócił? ja tak go kocham, wszystko dla niego zrobie, byle tylko był, ja jestem skorpionem, on waga, och miłosc jest nam pisana

dziewczyna grzecznie pyta a tu jak zawsze chamstwo, podszywy :O podszywajcie sie pod inne, mniej dla kogos bolesne tematy a ty zauwaz ze jesli przeszkadza mu dziecko to nie jest facet dla ciebie, chyba ze pozna dziecko i się przekona, ze to nie takie straszne

Gość zgnebiepodszywaczy
porażka. debiel sie podszywaja

Gość Zwyczajna kaśka
Po prostu ten facet ucieka przed odpowiedzialnością. Może ucieka to złe słowo, bo onjeszcze za nic nie odpowiada. Facet po prostu szuka kobiety, ale wiadomo, że jeśli ma wybór to woli zdecydować się na wolną i niezależną niż pannę z dzieckiem. A jeśli zacząłby się z tobą spotykać, to możliwe, że zakokałby się w tobie, a tak nie ma ryzyka.

Gość ja się nie dziwie
nie chciałabym tez kobiety z dzieckiem, jesli myslalabym o powaznym związku. to niesie za wiele problemów

Gość Aga hehehe
My jesteśmy krasnoludki My jesteśmy krasnoludki, Hopsa sa, hopsa sa, Pod grzybkami nasze budki, Hopsa, hopsa sa, Jemy mrówki, żabkie łapki, Oj tak tak, oj tak tak, A na głowach krasne czapki, To nasz, to nasz znak. Gdy ktoś zbłądzi, to trąbimy, Trutu tu, trutu tu, Gdy ktoś senny, to uśpimy, Lulu lulu lu, Gdy ktoś skrzywdzi krasnoludka, Ajajaj, ajajaj, To zapłacze niezabudka, Uuuuu.

Gość cad
autorko tematu, jesteś głupsza niż myślałam teraz wpiszę ci to w każdym kolejnym, idiotycznym, powielonym topiku

Gość zastanow sie
wyczuł twoj adesperacje po tygoniu juz chciec go aby był twoj? facet zobaczył ze na siłe chesz miec kogos byle by był i zdał se sprawe ze gdyby nie on to po tygdniu gadania z innym to samo bys mu rzekla ze wazny ze chesz by z nim

Gość buahahahahahaaaaaaaa
Mysle tak samo. A poza tym co z Ciebie za matka jak ty dziecku chcesz nowego tatusia po tygodniu znajomosci i to na NECIE!!!! znalezc! Kuwa! Skad sie biora takie laski?:P:P:P:P