Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusja

czemu Polacy nie potrafią rozmawiać i dyskutowac??

Polecane posty

Gość dyskusja

tylko od razu majac odmienne poglady rzucają na siebie mięsem i obelgami zamiast racjonalnie przedstawić swoje racje??? jak czytam fora to az zal sciska...same wyzwiska i obelgi....

Gość wyzwiska i obelgi
pojawiaja sie zazwyczaj z braku argumentow wlasnie ot, brak kultury osobistej z jednej strony i przekonanie o wlasnej nieomylnosci - z drugiej :O

Gość dyskusja
uwielbiam wrecz doznaje orgazmow , gdy mnie wyzywaja od intymnych czesci ciala. moja wyobraznia wtedy daje upust ...

ano wlasnie brak argumentacji...anonimowosc...i niestety minimalny poziom inteligencji....tak jak mojego przedmowcy pseudo-dyskusji;) jawny przypadek potwierdzajacy temat;) minimalny zasob slownictwa i brak zrozumienia tekstu...co to znaczy \"wyzywanie od intymnych czesci ciała\"?? i wyobraznia daje upust czemu?? ;) i jeszcze jedno zauwazylam im bardziej kontrowersyjny temat tym bardziej \"prymitywna\" argumentacja;)

A czy ktoś z was zastanowił sie czemu tak właśnie jest??

Własnie walnąłem sie tacą, wystruganą z limby, z całych sił w czoło, licząc na to iż dużo zapamiatam z umieszczonych tutaj uwag. :o

walenie się taca moze mic skutek odwrotny niz zamierzony;) ale to chyba nic trudnego zapamietac pare uwag o braku kultury i inteligencji?:)walic po łbie mozna sie uczac np calego prawa budowlanego;)

BTW. Stwierdziłem że najlepsze efekty uzyskuje się po użyciu (dowalnięcia w czoło) kapusty pekińskiej. :o

Gość alicjaa8000
bo ludzie to chamy :o taka prawda...........

kapusta pekinska-->proponuje zrobic surówke;) jesczze lepszy efekt:) a propos tematu: pamietliwe, prezydenckie \"spieprzaj dziadu\"-->jaki Pan taki kram;)

surówkę ? O_O Obawiam się że ściana za mną zmieniłaby diametralnie wygląd. :o

Myrevin -> nie wiem czy cokolwiek jest w stanie Ci pomoc :O Mowa jest o dyskusji jako takiej, nie o dyskusji (?) z Toba konkretnie. To calkiem inna inkszosc :P Tyle w temacie, ze slowa swiadcza tylko o piszacym i na ich podstawie mozemy wysnuc wniosek czy delikwent w ogole rozumie o czym mowa czy poprzez ordynarne odzywki i ublizanie chce zwrocic na siebie uwage, poczuc sie \"waznym\" chociaz przez 5 minut :O Najbardziej mnie wnerwia , ze do dyskusji (o, jak rzadko pojawiaja sie ostatnio tematy dyskusyjne!, a przeciez na wszystko dosc tu miejsca) dolaczaja ci, co to w temacie sie nie orientuja, a do powiedzenia maja zadziwiajaco duzo... bredni :P Nie chce wypasc moralizatorsko, ale niektore tematy mozna sobie odpuscic, jesli nie posiada sie podstawowej wiedzy by moc sensownie sie wypowiedziec. Ale taki juz \'psi urok\' kafeterii, ze osobnika inteligentnego chamy zakrzycza i swietuja zwyciestwo, gdy tymczasem taki osobnik zwyczajnie sobie odpuszcza ... bo jest zniechecony i zdegustowany glupota i prostactwem.

rzadko na forum porusza sie tematy hmmm.....wazne i problematyczne;) tutaj kazdy chce sie wygadac itd itp..coniektorzy wala sie kapusta po głowie;) ale...czesto czytam komentarze artykułów na interii onecie itd....tam przy temetach typu-polityka aborcja itp..to prawie krew sie leje:(

Coz, kafeteria raczej nie przezywa tak mocno tych klimatow ;) W sumie, jak mam ochote (coraz rzadziej ostatnio) porozmawiac o polityce, ide na forum Gazety. Tu czesciej o wszystkim i o niczym, od czasu jak Trawnik przestala sie wypowiadac i jeszcze para lebskich ludkow ;)

Gość Kobita Myrevina
Myrevin do domu! natychmiast! ciekawam czy wieczorem tez bedziesz taki aktywny?

jeszcze jedno mnie dziwi..ja moge gadac zawsze na kazdy temat i o kazdej porze....a moj facet jak mu po dwoch godzinach ciszy mowie\"no pogadajmy o czyms\" slysze\"no ale o czym?nie mam zadnej sprawy do ciebie to o czym bede gadal\"....masakra...