Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

pomóżcie może któraś tez tak miała? / plamienia

Polecane posty

Gość przestraszona

otoż, zaczeło sie od tego ze mialam dosc silne zapalenie szyjki macicy, i plamienia, poszlam do ginekologa dostalam antybiotyk, crobila cytologie(wyszla grupa 2) i niby przeszlo, ale tylko do nastepnego cyklu w kolejnym cyklu po zakonczeniu okresu az do dni plodnych mialam plamienie tzn. sluz lekko rozowy, nie sama krew, wiec znow poszlam do gin, powiedziala ze zapalenie wyleczone, mam malenka zadzerke ale ona nie jest przyczyna, i ona podejrzewa zaburzenia hormonalne (ale nei zrobila mi zadnych badan hormonow) przepisala luteine na pol roku i po pierwszym cyklu z luteina dalej lekko plamilam tzn. tez nie krew tylko sluz lekko rożowy wlasnie tylko do dni plodnych :/ mam jeszcze taki problem z nie pękającymi pęcherzykami w czasie jejeczkowania (zauwazyla to dwa razy na usg) moze ktoraz z Was miala podobne przeboje? mam dopiero 20 lat:( ale boje sie ze to jest to najgorsze o czym teraz tak glosno w tv....no ale cytologia wyszla 2 grupa wiec moze nie jest tak zle?

Gość przerazona mala
nie masz co sie martwic:) ja mialam takie plamienia i byc moze w tym cyklu tez bede miala wlasnie z powodu hormonow