Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfafas

SOLARIUM... wiem ten temat byl, ale teraz cos innego...

Polecane posty

Gość sfafas

a wiec...chodzi mi o to czym zaslaniacie brodawki... bo wiem ze nie powinno sie ich opalac?? I czy jesli zjade troszke nizej by buzia byla na tych lampach do ciala szybceij sie opale?? Prosze o powazne odpowiedzi, a nie wredne komentarze

Ja nie zakrywam brodawek.A jesli chodzi zsuniecie sie nizej to faktycznie lepiej sie buzka opali.

Gość me84
ja tez nie zaslaniam ;/ a uzuywacie jakis kremow /balsamow przed wejsciem ?? bo ostatnio zauwazylam na kremie ziaji maslo kakowe napis ze mozna takze przed solarium . tylko ze wtedy chyba by sie rozplynela jak maselko :) bo bardzo tlusty ten krem ,a moze uzywal ktos z was ??

Gość hm hmmm
Maslo kakaowe rzeczywiscie jest za tluste, mozesz sobie ubrania pobrudzic :D Ale dosc dsobry jest aktywator opalania Sopot Ja brodawki sobie powycinalam i mam po klopocie, polecam taki zabieg :)

ja też nie zakrywam....a co do srodków to uzywam tych co sa dostępne w solarium-całkiem całkiem-wszsytko opalone-oprócz twarzy-blady trup!!!!!!!!ogólnie wogóle jestem blada twarz-macie jakis sposób by ją opalic ładnie? opalam się poniżej tego kwadracika na twarz , na pełnych lampach-ale niccccccc się nie dzieje-albo burak i potem blada twarz, albo cały czas blada twarz;))))))))))))))))))))))))))macie na to jakąs rade, ale serio, zeby ładnie twarz oipalić? a co do brodawek-nom to się je normalnie wycina-ja tam się nie decyduje, ale słyszałam, że ludzie to robią.

ja mam swoj przyspieszac do opalania sexy kitten czy jakos tak (z usa) choc sa dostepne w polsce tez, nie zaslaniam brodawek,

Gość hej hej hej opanujcie
ja zakrywam brodawki tymi okularkami,bo nie zakladam ich na oczy poniewaz po paru min wylaczam lapy na buzie

a do solarim polecam maslo kakaowe ziaji,rewelacja,smaruje sie tym przed opalanie,dobrze natluszcza skore,ktora potem nie schodzi i opalam sie od razu na brazowiutko,naprawde siewtny i tani

do buzi tez jest maslo kakowe z ziaji wiec moze to pomoze na czerwona buzie i szybciej zbrazowieje

maslo kakowe nie brudzi ubran,nie zauwazylam,

Gość nieeeeeeezle
ja tez stosuje masło kakaowe, nie boje sie z mi twarz spali...:) odrazu mnie na braz opala i wcale nie brudzi, tymbardziej sie nie rozpływam:)

Mowicie o tym kremie do twarzy???czy balsamie do ciala?

Gość nieeeeeeezle
kremie do twarzy :)

Aha dziekuje bardzo.A jesli ktos ma skore tlusta to nie powoduje on powstawania zaskornikow??

Gość nieeeeeeezle
tego nie wiem, ja mam sucha skóre :)

Gość Biednaaa8364
A jesli chodzi o tradzik...czy smarowac sie jakims kremem czy tak po ptostu sie opalac na swiezo...?

Na poczatku tradzik ladnie Ci sie podsuszy,ale potem niestety skora bedzie sie bronic i bedzie Cie sypalo jeszcze bardziej.Dlatego lepiej zebys nie opalala tak czesto twarzy.Ja np mam skore tez sklonna do tradziku,i opalam twarz piec minute a potem zakrywam recznikiem.Ale tez nigdy nic nie dawalam na twarz.Tzn chodzi mi o krem.Ale mam zamiar kupic ten krem z ziaji i sprobowac:))

Gość czy zakładacie to okularki
na oczy? Ja nigdy bo cos mi sie wydaje, ze nierowno sie opale. Poprostu zamykam oczy i tyle. A co do brodawek to tez nie zasłaniam.

Gość sfafas
nio ja tez mam skore tradzikowa.. ale glownie dlatego zaczelam chodzic na solarium by sobie to podsuszyc a poza tym jak jest sie ciemniejszym to mnie widac;) mam nadzieje ze mnie nie wysypie, bo to przeciez tak jak po sloneczku.. a slonce tez dziala w sumie dobrze na twarz:) ja jak bede teraz na solarium to znize sie twarza do tych lamp do ciala, moze mnie w koncu wezmie cos:D ja tez tylko zamykam oczy... :D a o brodawkach to czytalam ze powinno sie zaslaniac;) dlatego wolalam zapytac:)

Gość a ja ostatnio
bylam na solarium.. i niestety troszke sie spieklam.... szczypie mnie skora:(:(:( mam nadzieje ze nie bedzie schodzila..