Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

o co dokladnie chodzi ?

Polecane posty

dobry w lozku ? dziewczyny, co rozumiecie opd tym pojeciem, co to dla was oznacza. wiele razy slyszalem takie komplementy z ust kobiet. to mile ale podchodzilem do tego bez wiekszych emocji. to dla mnie naturalne ze facet powinien potrafic zaspokoic kobiete, nie miec problemow by moc zrobic to kilka razy dziennie, myslec przede wszxystkim o przyjemnosci partnerki. jakbym jednak tego nie ujal to i tak dokladnie nie wiem co wy macie ma mysli tak mowiac. moze mi to wyjasnicie ? czy to prawda ze do takich facetow macie slabosc ? czy poszlybyscie dolozka z facetyem o ktorym wiedzialybyscie ze na pewno jest swietny w te klocki ? czy chwalicie sie kolezankom gdy ktos taki wam sie trafi ? bo jedna z moich znajomych przyznala ze ma nas mnie ochote bo slyszala od mojej bylej ze bylo jej super.../ wiwc jak to jest z tym dobrym w lozku w waszej opini ?

Gość lasiczka
Chodzi o to, czy ładnie wygląda na kołderce i czy odcień jego skóry dobrze komponuje się z kolorem mebli :classic_cool:

Gość lasiczka
a ja....wezniesz mnie ze soba do lozka ja tez chce zobaczyc jaki jestes

Gość lasiczka
Rozmyśliłam się... Wyrosłam już z zabaw resorakami pod kołdrą :classic_cool:

ja raz wyprobowalam faceta wlasnie po zachwalaniu jego 2 bylych lasek - ale okazalo sie, ze nie bylo warto-byl zenadziejny. tylko raz mi sie to zdarzylo a chwale sie tylko lozkowymi zachowaniami mojego obecnego bo jest najlepszy i lepszego nie znajde

Gość PAWŁA NASTULĘ CHĘTNIE PRZYTULĘ
Jak umie mnie doprowadzić do orgazmu to jest tzw. dobry w łóżku, dawca rozkoszy.

wypowiadajcie sie dokladniej i bardziej wyczerpujaco prosze

dobry w łóżku to taki który: * dba zeby kobiecie tez było dobrze *gdy cie dotyka to masz wrazenie ze sie zaraz rozpłyniesz *jest czuły i delikatny ale tez ostry i namietny *nie pyta na koniec \"no i jak mała było ci dobrze?? \" * hmm to taki z którym podczas seksu masz ochote krzyczec \'jest cudownie\' itp itd................

Facet dobry w łóżku to na przykład taki, kiedy następnego dnia jego dziewczyna/żona już się nie może doczekać, kiedy się znów będą kochali (jak on wróci z pracy). :)

Gość he hi ..
to dla mnie naturalne ie miec problemow by moc zrobic to kilka razy dziennie ale zes powiedzial....he hehe. skad to wytrzasles?

Gość Do łóżka ............
poszłabym napewno z facetem, ktory umie poprawnie pisać 💤