Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

smialosc

Polecane posty

mowi sie ze piekne kobiety oniesmielaja facetow, ze zapominaja przy nich jezyka w gebie itp. ja mam odwrotnie, kocham towarzystwo slicznych pan, nie mam oporow by z nimi rozmawiac czy zagadac do nieznajomej. czy to sie podoba pieknym kobietom, taka smialosc i pewnosc siebie ? prosze o wypowiedzi piekne kobiety, ktore spotkaly pewnie wielu niesmialych ale i takich jak ja facetow. czy lubicie takich jak ja czy moze sprawia wam przyjemnosc gdy oniesmielacie uroda ?

Gość lasiczka
Uwielbiamy onieśmielać. Gdy któryś jest zbyt mało onieśmielony walimy go lokówką między oczy aż poziom onieśmielenia osiągnie pożądany stopień :classic_cool:

Gość Wercyngetoryx
Niektórym to zaprawdę i lokówka nic nie pomoże .... Mówię, oczywiście, o użytkownikach lokówek ... Włosy można zlokować ... GORZEJ, jeśli porastają one jedynie opusty gar, hehehehehe

Gość Wercyngetoryx
A mój gar jest pełny i jestem z tego dumny. Moi chłopcy zawsze spuszczają mi się w lewe ucho, co skutecznie i efektywnie wypełnia mój gar :). Ponadto nie muszę używać lokówki bo zupełnie niespodzianie pojawiło się na nim owłosienie łonowe. Jestem człowiekiem przyszłości :)

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Wreszcie jakiś konkretny i śmiały ogier.