Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

i co wy na to ?

Polecane posty

czytam wiele wywiadow z zenskimi gwiazdami showbiznesu ( i polskimi i zagranicznymi ). wszystke albo wiekszsc mowi ze liczy sie uczucie, klasa faceta a nie finanse. i dziwnym terafem wszystkie spotykaja sie ze znanymi a co za tym idzie bogatymi facetami, ewentualnie z bogatymi biznesmanami ( ci nie sa moze popularni ale wiadomo... ). normalne kobiety je nasladuja i tez tylko kasa u goscia sie liczy. to ze robiac kariere przebywa sie glownie wsrod takich ludzi wszystkiego nie tlumaczy. czemu jakas polska gwiazda nie ma faceta co tyra za 1500 z ?. mam nadzieje ze jakas gwiazda to czyta i sie opamieta ! albo salma hayek- jest w cviazy z narzeczonym, biznesmenem. gosc jest brzydki i ma ponad 50 lat. ale ma kase i to trzeba my miec dziecko i zycie z pieknoscia. najgorsze ze w normalnym zyciu jwest tak samo i jak nie masz kasy to jestes sam, jestes nieudacznikiem bo przeciez wokol ytylu bogatych gosci.. czekam na wasze wypowiedzi na temat gwiazd w sprawie poruszonego przeze mnie tematu....

Gość halma sayek
Tak przeczytałam to i opamiętam się :(

Salma Hayek JEST brzydka i ma okropną figurę, bo jest niska. Tak jak ja. Tylko ona to bardziej wydanie latynoskie a ja słowiańskie. :O

Gość aaoleheja
a cos sie kobiet uczepił???????? jak jest dawca i jest biorca to wszyscy są happy i kogo to obchodzi??? mowisz o kobietach.... a gdzie Ci faceci mają oczy?? skoro im odpowiada ze maja piękne kobiety tylko przez kase... to w czym TY widzisz problem???

Gość tyle w temacie
hm... no ale faktem jest, ze gwiazdy "obracaja sie" w takim a nie innym srodowisku. wsrod ludzi zamoznych. nie ma faceta ktory zarabia 1500 bo nie ma z takimi kotaktu. ot wszystko.