Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enja 23

Zbyt dobry seks jak na dziewicę.

Polecane posty

jaka kwestia kurestwa ? dziewczyny w lozku takie jak ty to skarb ! wytlumacz mu to albo go olej pozdrawiam

Miałam podobny problem i do dziś nie wiem czy mi uwierzył.Z tym, że dla niego nie miało to większego znaczenia.

Gość ale bzdura
laska ma 23 lata i pisze ze nigdy nawet petinngu nie uprawiala..czyli nikt wczesniej nie dotyklal jej stref inymnych( swoja droga dzielnie sie trzymala , musiala mocno zaciskac nogi skoro ma taki temperament)......i nagle przy pierwszym razie wybuchla jak wulkan i ujezdzala goscia na wszelkie sposoby.....hmmmm ... w zyciu nie uwierze w takie bzdury ....

Gość enja 23
nie uprawiałam pettingu co nie znaczy że sama z sobą się nie bawiłam i nie miewałam orgazmów. temperament (?) czy to coś innego we mnie, miało widocznie to to do siebie, że potrzebowało jakieś bodźca, coś co go poruszy. Wcześniej nie byłam zakochana, choć spotykałam się z mężczyznami, zresztą, proszę nie osądzajcie mojej moralności, bo jaki sens miałoby Was okłamywanie, skoro chciałam tylko rady. 🖐️

Gość co za palant
jak bym za taką kobietę rękę oddał.

Gość miałam podobnie
Sama miałam wtedy 21 lat, a partner 32. Także byłam dziewicą, a podczas naszego pierwszego seksu nie krwawiłam, nie bolało mnie jakoś specjalnie, też na nim usiadłam i uskuteczniłam rózne wygibasy. :P Potem cały czas slyszałam, że go oszukałam, że to niemożliwe itd. , a on "się na tym zła". Zostawil mnie po jakimś czasie, ale wcale za nim nie placzę. Mam teraz ukochanego mężczyznę przy sobie, to mój drugi kochanek .. tylko czasem żałuję, że tak wyszło.

Gość ja byłam spieta
jak cholera. ale tez mnie nie bolalo ani nie krwawilo.szczezre bylam ta "kłoda" ale moj facet tez sie zastanawial czy oby go nie oklamalam. i wez takiemu dogódz-szlejesz nie jestes dziewica, nie szalejesz tez nie jestes. kumpel zadal mi takie pytanie-"czym rozni sie dziewica od nie dziewicy? tym ze dziwica robi "ał" a nnie dziewica "ach"" wiec jak widac wielkiej róznicy nie ma

Gość enja 23
miałam podobnie - 🌻 mam nadzieję, że u nas to się tak nie skończy :O. Nie chcę być posądzana o kłamstwo i tak przykro jak kochana osoba, nie wierzy :(. 🖐️

Gość napisz czy Ci w końcu uwierzy

Gość miałam podobnie
enja 23 ...miałam identyczny problem. Tylko rózni nas wiek...ja miałam 25 lat i tez dziewica byłam. Przeczytalam wszystko co mozna bylo przeczytac...facet tak bardzo mnie podniecał, pozatym wiedzac, że mial juz wiele parnterek..chciałam Mu zrobic niespodziankę w postaci przyjemnosci...po prostu robiłam to na co mialam ochotę...Czułąm skrepowanie, bo byl to moj pierwszy raz ale chyba poszło dobrze, skoro pozniej przyznal mi, że bylam niesamowita. I tez pozniej nie wierzyl, że byl to moj pierwszy raz - twierdzi ze go okłamałam...

No coz, na pewno facet tak sadzi, jedyne co mozesz sensownego zrobic to, zeby sprawe postawic w taki sposob ze gdybys nie byla dziewica to bys mu to powiedziala bo nie masz tutaj nic do ukrycia. Poza tym powiem Ci ze taka dziewczyna jak Ty to skarb, tzn. wykazujaca inicjatywe. Badania pokazuja ze ponad 50% Polek nie wykazuje inicjatywy. Powiem Ci ze mialem podobna sytuacje. Tez bylem podejrzliwy, jestem do tej pory ale im dluzej jestem z ta osoba, poznalem Jej myslenie, charakter, tym bardziej sie sklaniam do tego ze jednak byla, jednak male watpliwosci pewnie pozostana na zawsze. Jesli wiec jest to dla Ciebie problem, spojrzyj na to pozytywnie, niech to doda Tobie pikanterii w mysleniu i pewnosci siebie. Badz taka jaka jestes i ciesz sie z tego.

Gość przeszłam to samo
:O przykro mi za Ciebie, z czasem jest lepiej, zobaczył, że faktycznie mam dość duży temperament, że z natury jestem otwrta i raczej bez tabu. Też się kochałam w wieku 23 lat on miał 33, obecnie jesteśmy już 1,5 ze sobą...chyba zaczyna wierzyć :( Szkoda że tak późno.

Gość ciekaweeeee

Gość szkoda ze na takiego
enja 23 trafilas... Chyba źle ulokowałas woje uczucia. Ja bym za Ciebie oddał wszystkie objeżdżane dotąd kobiety. Jesteś moim marzeniem na dzisiejsza noc. przytul się do mnie wirtualnie.... jesteś wspaniała!

Gość upeeeeeeeeeeeeeeek
i :) ?

Gość nitka22
Facet który kocha i szanuje kobietę wyłacznie z powodu dziewicta nie jest mnie wart!!!!!! jak sie kocha to bezwarunkowo!!!!! dodam tylko ze mój obecny partner jest moim pierwszym.

Gość cos wam powiem
koleżanka po porodzie miała cesarkę,poszła na badanie kontrolne i okazało sie,ze nadal jest dziwicą:).Maż jest załamany ,nie kazał nikomu mówic To tak a`pro`po utraty dziewictwa;)

Gość buhahahaaa
:D

ej weź daj spokój...ty masz byc dziewicą, a on prawiczkiem nie? Z jakiej racji wymaga od ciebie dziewictwa skoro sam zasmakował już kobiety....debil jakiś

Gość też dziewica
fajny topik:):):):):):)

Gość temat na czasie

Gość pomaranczka bo tak
Widzisz my kobiety jesteśmy takie zaślepione, wierzymy facetom we wszystko co nam powiedzą i widzimy ich takimi jakimi chcemy żeby byli a przecież on swoim postępowaniem Cię rani i ma to pewnie w dupie!!! Ja też bym Ci radziła zebyś zaczęła trzeżwo oceniać sytuację i pomyśl, czy on oby napewno jest Twoim księciem :o

Gość to ja tez wam powiem
otoz ja cierpiałam, trawało to dlugo zanim we mnie wszedl, az pot mi spływał po czole, krew mi poleciała, a on mi wpiera ze nie byłam dziewica bo miałam orgazm nie za pierwszym ale za ktryms tam razem ze to za szybko, ze jak uprawialismy peting to tezx miałam orgazm, a dziwice tego niby nie wiedza takie ma zdanie (nie powiedziałam mu ze onanizowałm sie sama kiedys i stad wiem), jeszcze wparł mi ze byłam po okresie i miałam resztki krwi a nie przerwana blona, tak nazmyslał po paru latach tak go wzieło jak sie zaczeło psuc miedzy nami. I co byscie na to powiedzieli?????? echhh:(