Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka malineczkaaaa

co moge miec w torebce podrecznej przed wejsciem do samolotu?...LOT...POMOCY....

Polecane posty

hej! jestem tu nowa i za bardzo jeszcze nie rozgladalam sie czy sa takie tematy... dlatego prosze o wyrozumialosc... po 1. co moge wziac do torebki podrecznej, ktora chce zabrac ze soba do samolotu? czy moze byc w niej woda min, tabl - aviomarin i wylaczona komorka? nigdy nie lecialam i nie wiem co mozna a co nie... 2. czy aviomarin pomaga na chorobe lokomocyjna, tj czy pomoze nmi doleciec w spokoju? czeka mnie 3 h lot... czy on pomoze na pewno? czekam na odpo i dzieki

Gość lola z szrama na policzku
odpowiedz znajdziesz na stronie przewoznika badz w mailu ktory wysylaja na dzien/dwa przed odlotem!

Gość kinjuhc
nie wiem co mozesz mozesz ale wiem co masz miec - prezerwatywe na wypadek gdybys spodobala sie kapitanowi samolotu bo zarowno na statku jak i w samolocie przywilejem kapitana jest to ze moze sobie wybrac dowolna pasazerke lub pasazera i odbyc z nimi stosunek seksualny a oni nie moga mu odmowic- to stare , niepisane prawo wiec sie lepiej przygotuj

wode mineralna od razu ci wywala do smieci, na pokladzie mozesz miec jedynie 100ml plynow!! czyli np 100 napoju, albo kombinacje typu: perfum 50ml i napój 50ml telefon moze byc- wylaczony, tak samo jakis aparat mozesz miec czy jakis sprzet aviomarin wez se lepiej przed wejsciem na odprawe, zacznie dzialac jak juz wejdziesz na poklad smaolotu, aha- no pomaga, ale nie wszystkim. wez se dwie tabletki i wsio napewno na pokladzie stewardesy beda miec cos w razie co a z reszta.......... wejdz se na trone www przewoznika z ktyrm lecisz.. i tam napewno znajdziesz o tym obszerne info 🖐️

kinjuhc - jestes beznadziejny (a), myslisz ze uwierze w tre durnoty co napisale(a)s? lecz sobie durna glowe! haha!:] dzieki za odpo... ale zcemu tej wody tak mozna malo miec??? lece centralwings... tam nic nie pisze na ich steronie, nie moge nic znalezc, dlatego pytam....

Gość alicjaa8000
a gdzie lacisz?? bo to tez jest wazne?

Gość alicjaa8000
wiem ze jak sie leci do usa to mozna wziasc tylko 100ml napoju, ale jak lecisz blizeej , to czasami mozna brac nawet kanapki jak to jakies tanie linie lotnicze jak lecisz lotem to nie musisz miec nic ze soba bo wszystko dostajesz...... nie wiem jak jest tymi liniami co lecisz....... znajdz jakis telefon i zadzwon najlepiej, wszystkiego sie dowiesz

lece do irlandii, czeka mnie 3 h lot... wiem to malo, ale lece 1.raz i abrdzo sie boje:( az plajkac mi sie chce;(