Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie wszystko /

boli mnie gardlo,zatoki i wezly, mam katar duuuzy...

Polecane posty

Gość boli mnie wszystko /

jw... a biore juz 3 dzien azitrox ( antybiotyk).... znacie jakies inne leki albo jakies ziola ktore mnie wylecza? musze jutro juz byc zdrowa! :(:(

Hej :) Biorę od wczoraj azitrox i u mnie się poprawia! Przede wszystkim: jedz. Ja nie mam apetytu, ale wciskam w siebie na siłę, banany, pomarańcze, kanapki z białym serem i miodem. Poza tym możesz kupić wspomagający lek homeopatyczny Aflubin - krople. 4 razy dziennie po 10 kropli na pol szklanki wody. Biorę do tego jeszzce Nurofen Antigrip i powoli przechodzi. Zdrowia życzę!

Gość łączenie
12:33 Jaaska na ból zatok tak! Ja zatoki wyleczyłam na już (nie zapeszać ) na cztery lata Otóż ugotuj ziemniaki lub ryż w torebkach, gorące owiń sciereczką i na czoło. W tym miejscu gdzie boli. I tak leż z tym na głowie aż przestygnie, najlepiej odwracaj co jakiś czas abys na czole cały czas czuła gorąco. Troche piecze potem czoło ale warto! jak pieknie jest 12:52 Asiulka13 Pomaga Sinupret-jet w kroplach i tabletkach na zatoki idealny.pozdrawiam Jesli,ktoregos dnia poczujesz,ze chce Ci sie plakac-zadzwon do mnie. Nie obiecuje,ze Cie rozbawie,ale moge plakac razem z Toba. Jesli,ktoregos dnia zapragniesz uciec-nie boj sie do mnie zadzwonic.Nie obiecuje ,ze Cie zatrzymam,ale moge pobiec z Toba. Jesli,ktoregos dnia nie bedziesz chcial nikogo sluchac-zadzwon do mnie.Obiecuje byc wtedy z Toba i byc cicho. A jesli,ktoregos dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze.....przybiegnij do mnie bardzo szybko moge Cie wtedy potrzebowac.