Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona wariata

Ratujcie, on chyba zwariował!

Polecane posty

Gość żona wariata

Mój mąż wymyślił sobie, że nazwie naszą córunię Noemi:o Jak mu wytłumaczyć, ze to nie najlepszy pomysł?Cały czas się upiera i nie przyjmuje żadnych sugestii, mówi,że to takie fajne, międzynarodowe imię.:o

Gość zdziwilam sie
moj chcial nazwac corke anastazja. klotnie byly ostre. na szczescie w szpitalu, gdy mala przyszla juz na swiat, odpuscil sobie...

Gość muehehe
to się dzieciaki będą w szkole fajnie i międzynarodowo nabijać :O

Gość żona wariata
no właśnie:o Na moją propozycję imienia jedynie prychnął z niesmakiem i oświadczył, ze to imię jak dla starej baby:O

Gość muehehe
a jego rodzice a przyszli dziadkowie co na to? moze mu wybija pomysł z głowy?

Gość o rany julek....
zono wariata, czyje nazwisko dziecko bedzie nosic, twoje czy meza? bo jesli to maz da mu nazwisko, to ty masz prawo wybrac imie. nie daj sie mu!!!

Gość noemiiiiiiii
W Polskim USC to nie przejdzie, nie martw sie!

Gość muehehe
a poza tym wyobraża sobie swoja córke za lat np. 50? 50-letnia noemi nowak, kowalska, wiśniewska itp? :O

Gość Anastazja super imie

Gość żona wariata
Jego rodzice...no cóż, wielbią ukochanego synka ponad wszytsko i uważają, ze kazdy jego pomysl jest dobry:oOgólnie moj maz jest super,pomaga mi we wszytskim itd. nie mam pojecia co w niego wstapilo z tym imieniem, i ja nie mowie ze on w ogole nie moze zabierac glosu w sprawie wyboru imienia dla malej, ale dlaczego takie dziwne, i jeszcze sie na to upiera?

Noemi ? kurczę może wytłumacz mu , ze nawet zdrobnenia nie ma ....... ze dziecko bedzie czuło się jak Xsawier albo Fabienne :P albo inny \"ufolud\" a moze to imie nie pasuje do waszego nazwiska ? kurcze błagam ! nie dopusc do skarania małej takim \"chamerykanskim\" imieniem :O

Gość a jakie imię Ty wybrałaś
? :)

nie ustepuj mu jesli imie ci sie nie podoba. u mnie bylo podobnie, maz sie uparl i wydawalo sie, ze nic go nie przekona, ze bede musiala ustapic dla swietego spokoju. na szczescie nie ustapilam i postawilam na swoim, corka nosi imie wybrane przeze mnie :)

Gość żona wariata
jeśli chodzi o nazwisko, to akurat by pasowalo, bo my nie mamy takiego typowo polskiego, ale co to za roznica? Mieszkamy w Polsce:O

Anastazja - Nastka pięęęęęęęęekne imię !!!!! naprawdę ! bardzo mnie sie podoba :)

Gość żona wariata
Ja wybrałam Antoninę

Gość o jeju straszne Antonina

a my z Łukaszem umówiliśmy się :że ja nazywam córeczkę a On synka :) ale i tak gdy po usg okazało sie ,ze panna sie nam szykuje razem wybieralismy imię :)

Gość żona wariata
no co, fajnie sie zdrabnia, i teraz zrobilo sie bardzo popularne Tosia,Antosia, Tośka,Tonia:)

Tosia i Antoś to równiez śliczne imiona :) teraz na topie widzę Tosia i Zosia :)

Antonina to super imię. Tosia :) Ja też jestem w ciąży i też mam problem z moim mężem. Jako mały chłopiec wymarzyl sobie, że jego syn będzie miał na imię Cyprian. :o heh ... a ja nie chcę, nie chcę !!! Wybrałam Juliana, on mówi, że niemęskie ... i tak się już od prau miesięcy spieramy. To jego marzenie, zgodziłabym się, ale ten Cyprian ... :o

Gość kocmołucha
a co jest złego w noemi ? bardzo ładne jak dla mnie niby dlaczego może byc nikola , może byc andzelika , a nie może byc noemi ?

Droga a_cha, moja siostrzenica nazywa się Fabienne i możesz mi wierzyć dobrze jej z tym imieniem :)

Gość żona wariata
Cyprian...no,niezbyt:o Ja myslalam jeszcze o Gabrysi, ale to juz w ogole...Powiedział, że mu się zle kojarzy, i gadaj tu z takim:O

Gość kocmołucha
a co do cypriana i juliana - zadne mi sie. nie podoba ale to wam sie ma podobać

ale właśnie o to chodzi, że wcale nie może być nikola, ani andzelika :P

Gość żona wariata
mi się takie amerykanskie imiona w ogole nie podobaja

Ja chcę moją córkę właśnie nazwać Gabriela. Moim zdaniem śliczne imię, najładniejsze ... ale wiadomo, że będzie chłopiec, to nawet się o to nie kłócimy. Gabriela też mu się nie podoba. Heh A na Cypriana nie zgodzę się i już. Ty też nie ustepuj, cięzko nadać dziecku imię, które nie przechodzi nam przez usta.