Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czerwony trencz

czerwony trencz

Polecane posty

Go艣膰 czerwony trencz

kupi艂am i lezy w szafie , czy stonowana czerwien jest jeszcze w modzie i do czego mozna ja nosic ? brazowa ciemna torba pasuje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czerwien jest bardzo modna w tym roku a czerwony trecz to juz hit:):):) do spodniczki/sukienki tak zeby jej nie bylo widac spod niego do spodni zreszta tak. braz z czerwienia nie najlepiej gra lepiej czern lub czerwien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zjazd ekshibicjonist贸w
TRENCH OPEN :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam czerwony ichodze
w nim . Ale ludzie sie GAPIA :-) w koncu to kolor dla odwaznych ;-) Fajnie wyglada z dzinsami klasycznymi

Udost臋pnij ten post

Ja nie lubi臋 艂膮czy膰 czerni z czerwieni膮, bo to zbyt dos艂ownie wygl膮da. Jak tancerka flamenco a ubranie nie ma by膰 przebraniem:) Te偶 mam czerwony i lubi臋 go 艂膮czy膰 z br膮zowym. Dziewczyny, szukajcie nowych po艂acze艅 kolor贸w, nie tylko takich bezpiecznych! :-D Je艣li tylko pojawi si臋 tutaj kolejny topik pytaj膮cy o czerwone ciuchy, to napewno wypowiem si臋 na tak:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie tez pasuje czerwony
i ciemny braz lub czekoladowy . Ale wiecej to juz chyba ???nic nie pasuje do czerwieni :-( :-( i to jest ten bol kupowania czerwonego p艂aszcza :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .a.
Zwyk艂e d偶insy i czarne buty to podstawa. Teraz trzeba si臋 tylko zdecydowa膰 na jaki艣 inny kolor i takie nosi膰 dodatki (torebka, chustka itp.). 艁adny odcie艅 br膮zu, be偶, 艣liwka, butelkowa ziele艅 - powinny wygl膮da膰 dobrze. Je偶eli torebka jest jedynym widocznym dodatkiem, to lepiej, 偶eby buty mia艂y jednak ten sam kolor, co ona. A w og贸le, to najlepiej jest stan膮膰 przed lustrem i mierzy膰, mierzy膰, mierzy膰. Mo偶na si臋 bardzo pozytywnie zaskoczy膰, oryginalno艣膰 jest zawsze w cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i s艂usznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i s艂usznie
tylko ile jeszcze ta czerwien bedzie modna ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 packa
no dobra ale bez przesady, potem cala ulica bedzie w czerwone ciuchy ubrana, tak jak swojego czasu w brazowy.......troche oryginalnosci, wlasnego stylu, a tu tylko podazanie slepo za moda ehhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy jakie miasto
u mnie w ma艂ej miescinie ma艂o odwaznych na czerwien , wiec ja jestem nieliczna w tej czerwieni :-) a braz贸w ca艂a masa i bezy, krem贸w bo to kolor bezpieczny i taki sorry ale md艂y

Udost臋pnij ten post

wlasnie do czerwieni potrzeba odwagi bo sie rzuca w oczy i trudno mja przeoczyc. niesmial osoba bedize sie w niej zle czuc. co do mody jesli sie komus poba cos i jest modne to chyba najlepsze zlozenie. a kazdy sezon ma sowje kolory tym razem jest to czerwien, fiolet biel czern. jak byl modny braz to nawet cizko bylo kupic cos super w innym kolorze bo zdominowal rynek i tak mzawsze jest. a co do wlasnego stylu to mozna go zachowac bez noszenie wiecznie tego samego a moda jest po to zenby byla nasza ispiracja zeby zmienic swoj wyglad odlales cos zupelnie innego dla siebie ale takze by dopasowac do swojego stylu kolejne ciuchy o ktorych nie zawsze bysmy pomyslaly.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak masz czerwony
p艂aszcz lub buty itp a czerwien bedzie passeeeeeeee ;-) to dalej bedziesz w tym chodzic ? choc bardzo ci sie podoba i swietnie sie czujesz ?

Udost臋pnij ten post

nom wiesz ja mam ulubiony pokoszulek wlasnie czerwony juz 5 lat z bardzo dobrego materialu uwielbiam go:) i w lecie w czesto w nim chodze:) kwestia doboru rzeczy zeby kupic modne a w swoim stylu jest trudna mam kilka ciuchow kupionych z chwila i leza mi w szafie bo sie zle w nich czuje. co do butkow napewno sobie kupie do czarnej sukienki sa idealne. a ze bedza nie modne to czo? ubiore modna sukienke lol na wszytsko jest sposob:P:P ja wygladam dobrze w czerwonym ale nie zamierzam kupic nic zielonego bo wygladam w nim strasznie wiec ja w tym sezonie pozostane przy czerwieni:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .a.
Nie ma kolor贸w modnych i niemodnych. S膮 tylko te bardziej modne i te odrobin臋 mniej. Ka偶dy sezon ma swoje sztandarowe kolory, ale one wcale nie dyskwalifikuj膮 innych. Je艣li fason tego p艂aszcza nadal b臋dzie aktualny (a pewnie tak b臋dzie, jest tyle klasyk贸w), autorka b臋dzie si臋 w nim dobrze czu膰 i nie zniszczy go, to i przez 5 lat b臋dzie mog艂a go nosi膰. Moda jest po to 偶eby z niej czerpa膰 inspiracje, a nie j膮 na艣ladowa膰. Grunt to mie膰 pomys艂 na siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w Krakowie
nie b臋dzie t艂um贸w ubranych w czerwie艅. Z prostego powodu - w sklepach kr贸luj膮 be偶e, khaki, oliwki i r贸偶ne odcienie szaro艣ci. Jak si臋 por贸wna to co jest w gazetkach (ilo艣膰 i rodzaje kolor贸w) z tym co jest w sklepach to si臋 p艂aka膰 chce. Chyba znowu trzeba lumpeksy zacz膮膰 oblatywa膰. A ja chcia艂am czerwona kurteczk臋 do marynarskiego granatu ponosi膰.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj prawda chcia艂am
kupic w Krakowie czerwony p艂aszczyk i nie by艂o zadnego interesujacego . W vero modzie by艂y, ale kr贸tkie (kurteczki bardziej) i moim zdaniem jaskrawe i materia艂 gnieciuch straszny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niemodne juz
:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peep toe
czerwien i braz - fuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannamagda
ja kupi艂am czerwony kr贸tki trencz z du偶ym ko艂nie偶em bo be偶 wygl膮da艂 md艂o... hehe co najlepsze juz probowalam go oddac bo nie wiem czy jestem na tyle odwzna:)... a poza tym ten kolniez mnie denerwuje.. pod szyje nie da sie zapiac bo sie brzydko uklada..a i mam pytanie czy mo偶na szal nosic do trencza? i jaki kolor? bo baleriny juz upatrzy艂am granatowe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannamagda
:) nie zauwazylam ze nie ta data w wypowiedziach.. chyba nie doczekam sie odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczynkaaa18
czerwony fajnie sie komponuje z bialym i czarnym

Udost臋pnij ten post

wlasnie chcialam sobie kupic czerwona kurteczke, ale polowa osob juz takie nosi ;/ nie chodzi o to ze chce sie wyrozniac,ale dziwnie jak polowa np autobusu swieci na czerwono, modny swego czasu braz nie rzucal sie tak w oczy

Udost臋pnij ten post