Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toskka

nowy kostium oryginalny LV tanio sprzedam

Polecane posty

Gość Toskka

witam mam do sprzedania oryginalny nowy kostium bikini louis vuitton różowy, dwuczęściowy z metkami i oryginalnym opakowaniu LV rozmiar z metki M ale raczej małe M sprzedam niedrogo zdjęcia zainteresowanym prześlę na maila diaz11@wp.pl

Gość Toskka
dostałam go w prezencie i jesli ktos bedzie zaiteresowany na pewno sie domówimy cena do negocjacji 200pln

chyba tobie się o jedno zero wklepało za dużo no nie, żeczywiście taniocha okazja jak się patrzy chyba wylicytuję :D

Gość Toskka
no widaomo ze jakbym napisala 2000 to by nikt nie kupil to polska wiec zalezy mi zeby sprzedac a jest to oryginal

Gość Toskka
chyba rzeczywiscie a nie zeczywiscie :)

anka_23 jezeli to jest faktycznie oryginał to chyba logioczne ze nie sprzeda go za 20 zł prawda :o?

Gość Toskka
w kazdym razie jesli kest ktos powaznie zainteresowany prosze pisac na moj adres diaz11@wp.pl

Gość rafaella versacze
szoook... kurde to zwykły strój kompielowy kosztuje tyle. ale nie mam na zbycie 200 zł.... chyba że pokażesz najpierw tutaj zdjęcie

Witam, ja byłambym zainteresowana, prosze o zdjęcia costerco@gazeta.pl albo o link do strony z nim i adres do Ciebie, ewentualnie tel. kom.

Gość Toskka
mam nadzieje ze zdjęcia doszły wyslałam wczoraj na maila dzisiaj zrobię zdjęcia kostiumu i wstawie je na forum pozdrawiam wszystkich serdecznie