Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bota

pieluszki

Polecane posty

Gość bota

jaki kupic rozmiar pieluszek dla noworodka?

Sa takie newborn dla noworodków, ma je w ofercie np.Pampers.

Gość bota
ale chodzi o pieluszki tetrowe czy rozmiar 60x80 beda dobre i posluza kilka miesiecy czy trzeba kupic wieksze jak dziecko bedzie miec kilka miesiecy?

Gość zacofafffanie gora..jejjeee
nie wiem czy ktos tu ci udzieli odpowiedzi...ja na pewno nieskazalabym dziecka na tetre, a jesli ty tak chcesz zrobic to wspolczuje dzieciakowi i jego pupci,za to pozdrawiam zacofanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tetra....bleee
nie wyrobisz kobieto z praniem,bo maluszek placze jak ma troche mokro a popuszcza co chwilę,więc musisz co chwilę przebierac.Szkoda dziecka! Jak cie nie stac na PAMPERS,to kup tańsze np.Bella,albo jakies inne np.w Geancie,carrefourze,Lidlu....Oszczędzisz sobie stresu z cochwilowym przebieraniem maleńkiego dziecka,Jemu niedogodności mokrej pieluchy ,no i prania w 90stopniach + prasowania!!!!

Gość bota
wielkie dzieki.poprostu nie wiem bo jestem przeb porodem dlatego sie pytam

Gość tetra.... bleeee
Bota naprawdę kup pieluchy jednorazowe.Najlepsze są faktycznie Pampers .Przynajmniej wtedy wiesz,że dziecko nie placze bo ma mokro tylko chce coś innego.

a jaka jest roznica cenowa midzy pieluchami pampers a tymi z Geantu, Lidla.. ?

Gość podnoszee

Sorki jakaś rozkojarzona jestem. Chodziło mi o to, że nie każde dziecko może leżeć w jednorazowych. Osobiście też wolalam pampersy. Ale zdarzają się przypadki używania pieluch tetrowych i to nie jest kwestia zacofania

Gość ło mamusiu
chcesz tetrę i co będziesz parzyc dzieciaka ? po to wynaleziono pampersy aby nie tylko nam było wygodniej ale dzieciom też .Jak widzisz np.spacer w chłodny dzień ! bedziesz przebierać na ulicy czy zalane wieżć do domu ...daj sobie spokój ...:)

Ja do tej pory widze jak na balkonach susza sie masy tetrowych pieluszek:)

jednorazowe są lepsze ale pewnie sama dojdziesz do takiego wniosku jak b ędzie dzidzia nie będziesz pewnie miała siły na pranie gotowanie i prasowanie tetrowych jak malutkie dziecko potrafi zrobić kupkę po każdym karmieniu a zmiana jednorazowej to tylko minutka

Gość jusiek
zdecydowanie pampers newborn są bardzo chłonne bo maluszek w tym okresie często robi luzne kupki niz siusiu. I wszystki się whłania

Gość bota
będę używać pieluszek jednorazowych.zorientowałam się i wcale nie są takie drogie.kupię treż pare sztuk tetry zawsze się przydadzą do czegoś.

Gość do obicia po karmieniu np