Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.olka

Od kiedy i jaki kubek niekapek?

Polecane posty

Gość p.olka

Dzis wyczytałam w gazecie że kubek niekapem mozna podawać dziecku juz odpoczatku 5 miesiaca. Czy to n ie za wczesnie? Od jakich kubków zaczynać? proszę o opinie na ten temat.

Mozna od 5 miesiaca, to nie jest za wczesnie:) Ja polecam Avent, moją bardzo dobre produkty:)

Gość p.olka
Ronja dzięki. A Ty od kiedy uzywałaś tego kubeczka dla swoich dzieci? Coś widze ze mało dziewczyn użya tego kubeczka albo nie mają ochoty sie wypowiadać.

Polecam avent-jest chyba jedynym niekapkiem niekapiącym:) Mój syn pił z niego juz mając pól roku. Poczatkowo musialam mu zdejmowac te nakładkę, która uniemozliwia swobodne wyplywanie płynu, żeby zajarzył, że tu jest picie-jak tylko zaczynal z niego pić, szybko zakladalam nakladke z powrotem. Kilka prób i już wiedział, do czego służy kubeczek:)

Noemi piła z kubeczka niekapka od 7 miesiąca i nie była za bardzo chętna do rozstania z butlą:O Długo musiałam ją przekonywać:D Za to Fiona już od 5 miesiąca \"pokochała \" niekapka i rosztanie z butla było szybkie i bezproblemowe.Reguły tu więc nie ma...

Gość Ronja twoje córki
naprawde mają na imie Noemi i Fiona czy tylko tak je nazywasz?

ja probowalam mojemu dac w na przelomie 6/7 miesiaca (niekapek AVENT) i maly podczas picia tak mi sie zakrztusil ze zwymiotowal :((to nie bylo jego pierwsze picie z tego kubka) pozniej balam sie juz mu podawac i do dzis pije z butli soczki :( moze powinnam sprobowac jeszcze raz? jak myslicie?

od skonczenia corku roczku uzywamy niekapka Avent, bardzo sobie chwale