Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całuję Twoją dłoń Madame

na przywitanie pozwalasz sobie na całusa w dłoń kobieto ?

Polecane posty

Formę prawidłowego przywitania z kobietą chciałbym rostrzygnąć. Zauważyłem, że nie wszystkie kobiety wiedzą, jak należy się z facetem przywitać, moim zdaniem kobieta pierwsza powinna podać prawą dłoń facetowi na przywitanie. Najczęściej jednak kobiety nie wiedzą, w jaki sposób należy to uczynić, więc ograniczają się na spotkaniu z facetem do powiedzenia \'cześć\' lub \'hej\' , czy nie lubisz kobieto na przywitanie dostać całusa w dłoń ?

Gdybyś zgłębił temat wiedziałbyś że całowanie w rękę to tak naprawdę skłonienie czoła ku dłoni kobiety, nigdy całowanie jako takie!

Gość Happy hands
kobieta zawsze wyciąga dłoń i.. zdejmuje rękawiczke:) o czym wiele dam;) zapomina. wyciąga dłoń aby przywitać się uściskiem dłoni. A tym bardziej do całusa;) panie tak wymagaja kultuty a z tego co zdążyłam zauwazyc są mało obyte w konwenansach savoire-vivre;)

Gość one wogóle dużo wymagają od
innych a od siebie zero :(

Gość Happy hands
tak i na tym polega ich egoizm i niedojrzałość. :) ale nie wszytskie Jelsi wymgasz od innych tym bardziej wymagaj tego do siebie JP2

Gość
ja nie lubię, bardziej wolę uścisk dłoni czy to znaczy, że nie jestem prawdziwą kobietą ? ;)

Gość wszyscy wiedzą......
że jesteś damskim alter ego Stańczyka

Gość
ja ? oh, a z czego wnioskujesz? :D

z tego pytania :classic_cool:

i z jego uwielbienia dla twojej osoby :) a wszyscy wiemy że takie wredne kurduple lubią tylko samych siebie 🖐️

Gość tylko Happy Hands jest
prawdziwą kobietą bo jest obeznana z zasadami kutury i w ogóle taka obyta, ahhhhh

Gość
On mnie uwielbia? pierwsze słyszę :D ale ja lubię jego pokręconą osobowość tutaj, więc mogę być jego damskim alter ego :D

Pocałunek w rękę? Najwspanialsza rzecz i nabradziej męska, jaką może zrobić mężczyzna w stosunku do kobiety. Bardzo podoba mi się, gdy mężczyzna casłuję w rękę kobietę :)

Gość kobieta nie podaje PIERWSZA
dłoni tylko facet:o

Gość właśnie że kobieta

Gość wisnia w likierze
pewnie, ze kobieta podaje pierwsza dlon mezczyznie, bo to ona decyduje, czy chce pozwolic na tego typu kontakt. podobnie starszy podaje mlodszemu, przelozony - podwladnemu itd... co do calowania w dloni - bardzo lubie ten zwyczaj, mezczyzna ogromnie zyskuje w moich oczach...taki malenki gest, a jak wiele znaczy :)

Co do całowania w dłoń, to tak, ale tylko w pomieszczeniu zamkniętym. Tak słyszałem. A kobiety lubicie jak facet na pierwszej czy drugiej randce pocałuje was na powitanie w polik?

a ja nie lubię być całowana w rękę przez mało znanego faceta, wydaje mi się to obrzydliwe,wystarczy uścisk dłoni,za to uwielbiam jak robi to mój własny facet

Gość Happy hands
pewnie że tak bardzo obyta:) przynajmniej nie gram kogos kim nie jestem jak ta od słow: ze zdumienia przecierałam oczy a jej język potoczny brzmi: i dałabym w ryjj;) ale aktorka od 7 bolesci Całowali w rękę:) własnie panowie Ale nie kazdy umie fajnie całowac w dłon;) jeden Pan fajnie całował tak.. tak bardzo zmysłowo:) Nikt go nie pobije, bo panowie nie umieją całować w dlon albo obslinią;) albo za mocno to robią jak ssawka a jeden był ok:) zmysłowy:)