Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicia20

92 kg jak się ich pozbyć ratujcie

Polecane posty

Gość cicia20
Mam 164cm /93 kg.Jestem pracoholikiem pracuję od 8 do20,00 i jak przychodzę do domku to padam na pysk. Mój ruch to codzienna trasa na przystanek do pracy i z powrotem. Co jem ojoj to wszystko, co mi wpadnie do buzi Najgorsze, że robię zakupy wieczorem jak wracam do domu i kupuję wszystko, co mi wpadnie w oczy?.I jak tylko już się przebiorę to jem, przeżuwam, tak do oporu póki nie zrobi mi się niedobrze, jak to nastąpi idę do łazienki wymiotuję i dopiero się kładę spać, aby następnego dnia robić wszystko od początku. Cudownie że Was poznałam i postaram się być zdyscyplinowana a z czasem nawet szczupłam

Gość duży okruch
no to fajnie cicia, że wiary w Tobie dużo...a ja ciągle tutaj jestem! pierwsza rzecz - nie jedz po przyjsciu do domu! A w pracy nie jedz tego co popadnie.... przecież możesz przygotować sobie coś do pracy zdrowego, albo w samej pracy (jeśli masz taką możliwość, czyli miejsce do przygotowania) - pół godziny przerwy na normalny posiłek źle Ci nie zrobi! No i wyrzuć ciacha, batony, pizze, hamburgery i przekąski, a tych na pewno nie brakuje jeśli pracujesz tak długo. Mnie od tygodnia idzie dobrze, zważę się w poniedziałek rano (tak sobie postanowilam że cotygodniowe "pomiary" będą się liczyć) - i to specjalnie po niedzieli, żeby i na weekendzie uważać co się je ;)

Gość Selenkaa
Trzeba uważać na to co się kupuję :) no i ważenie się też jest istotne, nie ma się co wstydzić.

Cześć dziewczyny !!! Ja niestety też ważę 90 kg. Siedem miesięcy temu urodziłam synka. W ciąży przytyłam 30 kg i niestety dużo mi zostało:(. od miesiąca chodzę na steep i aerobik, mam zamiar zapisać się też na aquaaerobik. Diety nie stosuję ze względu na karmienie piersią. Na brzuch polecam taniec brzucha-płyta jest w shape. Życzę Wam powodzenia i sobie też, bo niestety ja lubię słodycze, czasem nie umiem się opanować. Ale za to nie jadam chipsów, nie piję napojów słodzonych. :)

Gość Selenkaa
Basen aquaerobik to jest to co działa :)

Gość kka55
Jak to jak dużo ruchu to podstawa:) zmiana nawyków żywieniowych i regularne posiłki to 2 a co dobre jeszcze to dobrać do siebie suplementację dla mnie najlepszy jest African Mango http://afrikanmango.pl