Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfunia

25 kobiet połyka spermee

Polecane posty

Gość aastry
jak wpadnie do oka to doopiero piecze... :p

Gość Kasiuniunia
no wiec...ja znajac zycie znajde sie w przyszłosci w tych 25% bo ja potrafie połknac wszystko...nawet gume:D do zucia rzecz jasna...:P a co do tych ananasow...to ja bardzo uwielbiam wiec fajnie by byłoby jakby "efekt radosci faceta" miał taki smak :D:D:D no to tyle...a skad wiecie ze dwie łyż(ecz)ki??? mierzyłyscie czy co??? :):):)

Gość tamate na trende
a zajdziesz w ciaze jak polkniesz?

Gość lepsze to niż anal
>>nie - odbyt jest z góry przez naturę zaprogramowany do wydalania odchodów, natomiast penis - zarówno ujście cewki moczowej jak i ujście spermy

Gość lepsze to niż anal
>>odbyt jest z góry przez naturę zaprogramowany do wydalania odchodów, natomiast penis - zarówno ujście cewki moczowej jak i ujście spermy

Gość ugly kid
trzeba się przyzwyczaić do połykania spermy 2 łyżeczki spermy to nie tak dużo :p

Gość ugly kid
Jak zaczynałem to też miałem kłopoty z tymi dwiema łyżeczkami. A teraz walę wiadro dziennie i łykam bez mrugnięcia... Trening :classic_cool:

Gość ugly kid
uwielbiam łykać ten niekończący się strumień ciepłej spermy :classic_cool:

Gość hgdkjgxj
najlepsze jest to ze wypowiedające sie tu pseudo kobiety to niewyżyci faceci, podlotki,gowniarze ktorzy naogladaja sie od rana filmikow i na rozne mozliwe sposoby probuja sobie zrobic dobrze, pisza tekst a chwile potem wala konie hehehe...dramat do lasek ktore jednak pisza ze łykaja...dziwy...waszym facetom nie sprawia przyjemnosci to ze łykacie to wasza indywidualna sprawa wiec nie tlumaczcie ze chcecie robic mu przyjemnosc, jak mozna łykac cos co przeplywa przez czlonka ktory chwile wczesniej oddawal mocz blleee...musicie miec smierdzace ryje faceta mozna piescic na rozne sposoby sprawiajac mu przyjemnosc nie koniecznie robiac z siebie dziwke

Gość hshdjsgd
dla jasności...jestem kobieta...

Gość majeczka24
Ciepłe, słone i w ilości ok. 1 łyżeczki. jak facet je dużo ananasów to jest słodkie.

Gość karrooola21
moj facet nie cche zebym polykala, zawsze mowi ze juz i ze mam przyjsc:)

ja połknęlam raz i nigdy więcej myslałam, ze pawia puszczę na ściane :O :O :O i nie wiem co niektóre z Was widzą w tym fajnego :O :O :O

Gość hshdjsgd
ja sie chyba nie przełamie... mam wrazenie ze laski które pisza tu ze połykaja,chca daćdo zrozumienia że są lepsze w łózku bueheheh