Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikitana

Niedrogie a dobre tusze....Wyprobowalam - polecam !

Polecane posty

Gość Nikitana

Poniewaz czesto sprawdzam recenzje forumowiczek i kieruje sie nimi przy kupnie glownie kosmetykow, tym razem ja chcialabym sie z Wami podzielic nowymi odkryciami.... Dotychczas uzywalam i uwazalam za bardzo dobre dwa tusze do rzes : Loreal Architect oraz MF 2000 Caloris....Ostatnio calkiem przez przypadek odkrylam kolejne dwa ktore szczerze Wam polecam : Rimmel Volume Flash i najnowszy Rimmel Magnif 'eyes. Wczesniej bylam dosc sceptyczna co do tej firmy ale te tusze naprawde sa super ! Pierwszy extra pogrubia i wydluza rzesy, natomiast drugi (mam go od tygodnia) rewelacyjnie wydluza, unosi i rozdziela rzesy :) Ja poki co z pewnoscia zostaje przy tych tuszach : polowe tansze od poprzednich a naprawde bardzo dobre :)

Gość Oliwia_25
Ja polecam bardzo- rimmel endless length & lift dziewczyny, rzesy mam jak firanki, podkrecone, nie sklejone, cudne i trzyma sie do samego wieczoru Jestem bardzo zadowolona :)

Gość Nikitana
chetnie wyprobuje nastepnym razem bo widac Rimmel ma naprawde swietne tusze do rzes i wcale nie kolosalne ceny ceny :)

Do Nikatany Skoro polecasz tusze to napisz ile one kosztują. Niedrogie to pojęcie bardzo względne .

Gość ale onie nie tanie sa
te tusze sa drogie wg mnie :(

Gość akitta
Tusze są w przedziale ok. 20-25 zł

Gość juz podaje bo zapomnialam
wiec ja znam tansze a lepsze sto razy niz rimmel kupuje za 10 złotych ale takie ze kolezankom oczy wychodzą ze mam takie super rzesy po tym

Gość miniminka
ja uzywam tuszu rimmel super extra lash z podkrecajaca szczoteczka juz ze 2 lata (mam teraz chyba 4 albo 5 opakowanie) i uwazam, ze jest super, cena? 13.90.... :-)

Gość wiosna po prostu
pełnia rzęś Avonu sypie się i kawali na rzęsach po dwóch miesiacach

Miss sporty, najzwyklejszy tusz do rzęs, czarny. Żadne kokosy, ale zabawka cudowna. Trzyma sie calutki dzień, rzęsy są śliczne, pogrubione i nie osypuje się. Cudo i kosztuje koło dychy.

jestem konsultantka firmy kosmetycznej..... ale szczerze polecam tusz Exaggerate full volume & curl :) jest zajebisty