Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona do końca

mam 20 lat

Polecane posty

mam 20 lat i jeszcze nigdy nie byłam w solarium.. dlaczego?? dlatego, ze potwornie boje sie zmarszcek.. :(

Gość ciesz sie dziewczyno
ja za to przez prawie 2 lata regularnie sie opalalam, teraz mam 21 i zmarszczki pod oczami:o

Gość ja mam 21
też od dwóch się opalam i żadnych zmarszczek - tylko ja się opalam 10 min tygodniowo z przerwami a nie non stop i po 45 tygodniowo kremy nawilżające, maseczki raz w tygodniu i tyle

Gość ciesz sie dziewczyno
ja sie opalalam przez 2 lata po 5-10 min tygodniowo, zdarzalo sie ze rzadziej. I mam zmarchy jak sie patrzy:o

nie wiem czy sie kiedys zdecyduje, zdecydowanie bardziej wole samoopalaczei balsamy brazujace..

Gość Psinkapl
Dziewczyny,nie warto się smażyć w solarium, teraz jesteście opalone i może wyglądacie "zdrowiej", a za pare lat będziecie tego żałować. Wiem, co mówię, sama żałuję wielu grzeszków popełnionych przeciw urodziee i czuję sie staro..

ja mam 24 lata i nie byłam w solarium nigdy. I nigdy nie pójdę. Wiem sporo jeżeli chodzi o to jakie szkody wyrządza opalanie (a szczególnie to w solarium), więc poprostu bym się bała. Nie warto.

Gość qwertygirl
Dziewczyny, czy kupilybyscie sobie krem do twarzy, ktore powoduje szybsze pojawienie sie zmarszczek?????? Jezeli tak, to chodzcie na solarium. Solarium to zafundowanie sobie przyspieszonego starzenia. Kolezanka, ktora nie ma teraz zmarszczek: na 100% pojawia ci sie szybciej niz u innych, tylko musisz sobie jeszcze poczekac 5-15 lat.