Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stay alive

wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość stay alive

nic mnie nie boli, nie swedzi, podczas sexu tez wszytsko w porzadku, a jednak zastanawia mnie jedno, kilka dni po okresie mam biała jak mleko wydzieline raz wiecej raz mniej, pachnie tak jakos kwasno i smakuje tez ( czego sie nie robi z ciekawosci). napiszcie prosze czy ta wydzielina jest normalna dla dni nieplodnych?? bo wiem ze jak plodne to jest jak bialko kurzece ale sie zastanawiam czy wszystko oki.

chyba normalna tzn ja tez mam taką ale niestety nie wiem jak smakuje ehehehhe :P

tez tak mam gdy mnie przez ten czas chlopak nie bzyka. Ale teraz już jest na miejscu i kochamy sie prawie codziennie...wiec nie mam wydzieliny. Wniosek: bzykac sie często

ojojjojo ale oburzenie :P :P phi nie wiesz co mówisz to nie mów :P gdyby to od bzykania zależało to Kochanie byłabym zasuszona jak śliwka :P mój gin mówi , że to normalne i zależy od organizmu jedne są bardziej mokre inne mniej

Gość stay alive
sprobowalam z desperacji bo slyszalam ze powinna byc kwasna :P hej brunetko ale jak sie bzykasz to tez masz ta wydzieline?? bo czasem jak moj chlopak wyjmuje "pędzel" ;p to troche na nim zostaje

u mojego chlopaka tez, trzeba zrobic stopien czystosci- nie jest drogie, i wtedy jesli wyjdzie powyzej 2 trzeba isc do ginekologa i tabletki powinien przepisac, no ja mam to zcasami raz jest raz nie, raz wiecej tak,ze az moge wyjac palcem w czasie mycia,roznie,glownie dzien po stosunku,ale nie ma sie czym przejmowac

teorai nie myl śluzu z wydzielina.. Ja jestem mokra plynem bezbarwnym a nie wydzielina o ktorej autorka postu pisze

Gość stay alive
mialam kiedys robiony stopien i mialam grupe 2, ale chyba ponowie badanie

Gość stay alive
ooo i wlasnie mi sie przypomnialo tez to zauwazam dzien po stosunku szczegollnie gdy sie kochamy bardzo gleboko

nie teorai hehe bezbarwny sluz, to sluz ,ktory musi byc i juz, plakalabys jakbys nie miala go w ogole. po stsunku tak jest, tzreba ponowic probe wiem,ze to jest dyskomfort i psychiczny i fizyczny i jeszcze chloapak\' masz te uplawy?\" koszmar!! ale jesli przybierze wyglad jakby twarozku to szybcitko do lekarza

kurna baby ja wiem, ze śluz ale on się chyba zmienia podczas cyklu nie ??:P no chyba, ze u was nie ale ja mam normalne cykle i raz śluz jest mlecznobiały a raz bezbarwny :P :P :P :P zresztą co ja się bede kłócić :P gin mnie bada co 3 msce i nigdy nic mi przepisywac nie musial z powodu tej MLECZNOBIAŁEJ WYDZIELINY :P także chyba nie umieram nie ? :P :P p.s nigdy w zyciu nie miałam ani zapalenia ani grzybicy pochwy ale ok zgadzam sie jestem powaznie chora bo mam w chuj mlecznobialego syfu w pochwie :O :O 🖐️