Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumikuuu

pytanie dotyczace pracy

Polecane posty

Gość fikumikuuu

boicie sie tego ze moze zostaniecie zwolnieni z pracy chociaz nic na to nie wskazuje? bo ja chyba tak, czasami to olewam a czasami martwie sie ze jak strace prace to juz na nic nie bede mogla sobie pozwolic.. jak jest z wami?

ja niedawno straciłam, tzn sama się zwolniłam, gdy dowiedziałam się, że szef szuka kogoś na moje miejsce (naturalnie przez miesiąc sobie jeszcze \"pochorowałam\"). Nie wiem dlaczego chciał mnie zwolnić, bo byłam dobrym pracownikiem. Wychodzę z założenia, że nic nie dzieje się bez przyczyny, więc coś napewno innego mnie czeka. Mam już nawet pewien plan, ale póki co nie chcę zapeszać.

Gość fikumikuuu
to dobrze ze sama sie zwolnilas niz mialby to zrobic twoj szef.. jak dlugo juz nie pracujesz i jak sobie radzisz? masz jakies oszczednosci? ja najbardziej boje sie tego ze przez dlugi czas nie bede mogla znalesc pracy jezeli kiedys zostane zwolniona

cały luty byłam na L4, więc jeszcze wypłatę teraz dostałam. Nie pracuję od początku marca. Nie mam oszczędności, póki co żyjemy z wypłaty mojego partnera. Nie mam jakiegoś doła z tego powodu, bo i tak tej pracy nie lubiłam, więc teraz szukam czegoś co sprawi mi chociaż trochę przyjemności.