Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś kto nie wie

lida- co i jak??

Polecane posty

Gość ktoś kto nie wie

Chodzi mi oczywiście o lide. Dała Wam efekty?? Schudłyście po tym?? Tylko prosze nie trujcie mi o tym jaka jestem glupia, wiem o tym, ael mam dość zdrowgo odchudzania na którym i tak nic nie schudłam. Zreszta mam juz dość :) Rozważam zakup, a duzy wpływ na moją decyzję będą miały Wasze opinie. Ile schudlyście i po jakim czasie??

Gość mniam....
dwa tygodnie - 5 kg !!

Gość ktoś kto nie wie
hmm...ktos jeszcze?? prosze o odp :)

Gość ktoś kto nie wie
no weźcie....tak ciężko napisać jedno zdanie, a nawet mniej ??\ nie prosze przecierz o dokładne spraozdanie tylko o rezutaty///

Gość śliczne te buciki
wiesz co - moja mama - 43 lata - nadwaga od wieeeeeelu lat - chyba od czasu ciąży ze mna:) poszła do dietetyka - homeopaty - i on jej dał właśnie tą Lide, jakies inne zioła, ekstrakt z grejpfruta, cos tam, granulki jakieś rozłożył diete na dwa lata i po pół roku ma mniej o 20kg więc chyba to działa:) a dużo masz do zrzucenia?

Gość ktoś kto nie wie
no tak 15-20 kg :( już próbowałam zmienić żywienie zaczęłam ćw , i tak przez miesiąc, ale to nic nie dało:( schudłam zaledwie 2 kg

Gość tydzień
a 5 kilo mnniej... tylko potem już nic a nic waga nie spadła, zostało mi jeszcze 6 do zrzucenia

Gość lindzia
Witam:) Ja też biorę LIDĘ.Dziala, tylko trzeba czasu.:)

Gość kjara87
Powiem tak przeczytałam wszystkie możliwe posty dotyczące Lidy i MEIZITANG. Jedni zachwalają drudzy krytykują. Każdy ma swoje racje i każdy się ich trzyma. Powiem tak biorę M zielony od jakiegoś czasu. Na początku chodziłam jak trup. W środku byłam niesamowicie senna i zmęczona a z zewnątrz praktycznie miałam tyle siły ze mogłabym góry przenosić. Na początku miałam bóle głowy, co mnie zaniepokoiło troszkę jednak nie przestałam brać tabletek. Po około 4 dniach bóle ustały. Nie miałam większych kłopotów z zasypianiem, chociaż były może z 3 noce, gdy budziłam się kilka razy. Suchości w ustach nie odczuwałam ze względu ze normalnie pije duże ilości płynów. Co do alkoholu? Na majówce normalnie piłam sobie pifko jednak, ponieważ się naczytałam postów miałam lekkiego stracha przed tym. Jednak w rezultacie nie było mi nic. Obecnie jedyne, o czym musze pamiętać i kontrolować to, aby jeść. Rano przed praca zjadam śniadanie i później nie jestem absolutnie głodna a wręcz odpycha mnie od jedzenia, mogę nie jeść 2 dni i nie odczuwam zadnego glodu, mimo ze zanim zaczęłam brać M każde przejście przez kuchnie kończyło się zjedzeniem czegoś. Kilka razy zrobiło mi się słabo, ale to, dlatego ze zapomniałam o jedzeniu, ponieważ po M szybkość wydalania posiłków zwiększyła się 3 krotnie wiec zapotrzebowanie na jedzenie mojego organizmu również. Oczywiście zdaje sobie sprawę ze mogą mnie później dopaść skutki uboczne mój organizm może zareagować tak jak niektórzy straszą jednak spróbowanie i zażywanie nadal tego specyfiku jest świadoma decyzja i nikt mi ich nie wciskał do gardła. Doceniam próby ostrzegania, ale pamiętajcie ze każdy organizm jest inny i różne sa jego reakcje. Nie zachęcam ani tez nie zniechęcam do brania jednak trzeba wiedzieć, co można zyskać a co stracić. Póki, co schudłam 6 kg, co bardzo po mnie widać i odczuwam to na ubraniach. Jeśli ktoś już bierze ten specyfik polecam zażywanie witamin wtedy bóle głowy, bezsenność i reszta objawów praktycznie znikły. Jednak widząc po sobie i to ze na diecie 1000 kcl schudłam 20 kg bez efektu jojo sadze ze zanim sięgniecie po jakiekolwiek tabletki lub inne specyfiki zobaczcie czy wasza waga jest konsekwencja obżarstwa czy jest to uwarunkowane genetycznie. Bo, po co się truć skoro można zrzucić kilogramy mniej inwazyjnymi metodami.

Gość li gong
"wiesz co - moja mama - 43 lata - nadwaga od wieeeeeelu lat - chyba od czasu ciąży ze mna poszła do dietetyka - homeopaty - i on jej dał właśnie tą Lide, jakies inne zioła, ekstrakt z grejpfruta, cos tam, granulki jakieś rozłożył diete na dwa lata i po pół roku ma mniej o 20kg więc chyba to działa a dużo masz do zrzucenia?" Ekhm... Tak sie sklada,ze Lidy NIE WOLNO laczyc z grejpfrutem! ;o Podobno... Ale skoro tak pisza na oficjalnej stronie napewno cos w tym jest..

Gość landrynka226
hej, ja brałam kiedyś LIDA jakieś 2 lata temu, schudłam już w pierwszym tygodniu, brałam chyba 3 tygodnie a potem sie przestraszyłam i odstawiłam ale schudłam ogólnie ok 6 kg! ze skutków ubocznych to nadmierne pocenie i niesamowita suchość w gardle! ale wszystkim zdesperowanym, którzy juz próbowali wszystkiego polecam na 100%!! oczywiscie jak ktoś nie ma jakiś kłopotów ze zdrowiem. Powodzenia

Gość dannica
chcialam wszystkim zainteresowanych Lida ze sa ich 2wa rodzaje old i nwe formuła old formuła bardzo skuteczna sama bralam a nowa-zero efektow!!!jest bardzo trudno otrzymac stara Lide ale warto bi jest skuteczna nie kupujcie tej za 80zl z Rosyjskimi napisami bo to fake!!! www.pandabuy.com na tej str kupi sie stara skuteczna lide droga ale skuteczna Jeli natomiast ktos z was ma stara to prosze o kontakt na moj emeil a i jeszcze nowa ma w srodku brazowy proszek natomiast stara ma bialy proszek a na opakowaniu nie ma czerwonego logo LIDA. POZDRAWIAM

LIDA dobry środek odchudzający dostępny w sklepie zielarskim za 99 zl wzrost 176 waga 73 po 2 tyg waga 69kg

Gość gość
Ja kupuję od shopping.time@o2.pl i polecam już mam 6 kilo mniej !

Gość naira

Posiadam opakowanie sibutramine z Czech. Przepisana przez lekarza kupiona w aptece.
90 kapsulek, kilku (max 5-7) brakuje, bo wyprobowalam, ale dzialaly na mnie tak silnie, ze nie moglam spac.
Kapsulki bialo-niebieskie podłuzne, proszek w srodku jest bialy i gorzki.
Ceny w internecie zaczynaja sie od 300 zl, sprzedam za 250 plus przesylka (paczkomat 15 zl, poczta za pobraniem ze sprawdzeniem zawartosci 20 zl).

najraaaaa@gmail.com