Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki..

czy to prawdopodobne??

Polecane posty

Gość niki..

czy majac sperme na macicy czy wrgach,moge zajsc w ciaze choc mam 5 dzien plodny???dziewczyny piszcie...pozdrowiam

Gość na macicy powiadasz...
:classic_cool:

Gość nataliaM
Cześć , przewidywanie dni płodnych na pozor łatwe się wydaje,ale takie nie ejst. Przewidywane "dni płodne" to tak naprawdę śceima bo komorka ma około 12 godzin by ja zapłodnic,potem ju nici z tego. Jeśli potrafisz określić kiedy masz owulację ,to łatwiej planowac wspołżycie, plemniki potrafia byc aktywne nawet kilka dni po wytrysku i ukrywac sie i czekać do odpowiedniego momentu, dlatego jesli kochalas sie przd spodziewanym terminem owlucjjai np. 2 dni,to ciaza niewykluczona

Gość niki..
ale kiedy jest ta owulacja??

Gość ło bożesz te moj...

Gość niki..
okres mi sie skonczyl 6marca.potem sa 3dni nie plodne czyli do 9,a teraz mam plodne!!!

o matko. jak możesz pytac czy mogłaś zajść w ciąże majac dni płodne a sperma znalażła się w oklicach macicy?? to tak jakbyś pytała czy wychodząc z gołą dupą na mróz możesz się przeziębić

Gość niki..
to mam rozumiec ze moge byc w ciazy??

no oczywiscie. z tym że macica a wargi sromowe to troche odległe miejsca wiec i prawdopodobinstwo w zaleznosci od tego gdzie faktycznie byla sperma jest zgoła odmienne

Gość niki..
obliczylam sobie i mialam owulacje bo 14 dni przed okresem jest owulacja.a sperma byla na wargach dokladnie bo splynela i sie poloczyly ze sluzem!!!

po pierwsze ciekawe jak liczysz sobie dni płodne skoro nie wiesz kiedy jest owulacja po drugie chodzi Ci chyba o to że sperma była na brzuchu? bo na macicy to jakos mi sie nie wydaje bys o tym wiedziała po trzecie skoro miałas sperme na wargach sromowych to mozesz byc w ciązy

Gość niki...
hmm...juz sama nie wiem!! a kiedy moge miec pierwsze objawy??