Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupujaca_prawie

KUPUJE LAPTOPA ---- TOSHIBA SATELLITE PRO L10---- CENA

Polecane posty

Gość kupujaca_prawie

1.800 zł czy warto ? czy moze juz przeplacam ? nie chce zeby mnie koles w balona zrobil ... wiem tylko ze ma 40 GB to chyba strasznie malo...

Gość Prawie_A
kupiony pol roku temu, koles mi chce odsprzedać...

Gość kupujaca_prawie
kurde weszlam pod innym :P przepalacam ? ale w necie nie moge sie nic doszukac na temat tego laptopa kurka...

To musisz sprawdzić pozostałe parametry. Przy dysku 40 GB nie oczekiwałbym szału, raczej będzie słabiutki, a słabiutki nowy kosztuje 1900-2000 ;)

Gość kupujaca_prawie
tak pierwszy :)

porownaj sobie ceny na allegro, komputronik (tam zawsze drozej), vobis... ja nie mam teraz czasu, niestety. Sama zdecyduj w jakim jest stanie. Moj jest tak sponiewierany, ze w zyciu bym takiej kasy nawet nie smiala proponowac :P ale to zalezy co kto i jak dlugo pracuje i co robi.

Gość kupujaca_prawie
ale tam nie ma tego konkretnego laptopa (na allegro) sa inne toshiba 100GB po 3.000 najmniej...

Tu sami specjaliści od laptopów co to je dostali w pracy - weź sprawdź czy jest na gwarancji przede wszytkim !!!

Gość kupujaca_prawie
jest cale szczescie :) ale jak go nie moge znalezc w necie to musi byc lipa...

Gość nie wiem nie zanma sie jestem
daruj sobie toske, lepiej jakas maszyne od Della albo Lenovo

Gość kupujaca_prawie
dziekuje , czekam :)

Jak jest na gwarancji to proponuje ją przełużyć - komp taki sobie bo ma tylko 256 MB RAM a to torchę mało na Windę, program antywirusowy, firewal. Będzie się dlugo wczytywał systam. Dysk 40 GB to nie jest największy problem. Zresztą żadny inny system nie pójdzie ci na tym kompie.

A co do ceny to w sumie taka sobie bo w karenie podobny sprzęt nowy można kupić za 2199,00 TOSHIBA Satellite A110-133 TOSHIBA Satellite A110-133/Dual RW/T5.4 WXGA/C M410 1.46/40GB/256MB/ATI Radeon® Xpress 200M do 128MB DDR2 UMA/LAN/56k/Win XP HE PLTOSHIBA Satellite A110-133 Intel® Celeron® M M410 1.46 /HDD 40GB/RAM 256MB/ATI Radeon® Xpress 200M do 128MB DDR2 UMA/15.4\" WXGA (1280x800)/DVD ± R/RW Dual Layer/LAN 10/100/MODEM 56k/IEEE 1394/2.7kg/360 x 263 x 38,5 mm/MS Windows XP Home Edition PL netto : 2294,00 netto : 1802,00 brutto : 2199,00

Gość kupujaca_prawie
hmm wiec albo nie kupowac w ogole albo zbic cene i to ostro :P ... koles mowil,ze pol roku temu kosztowal 3.600 watpie ze sprzeda za 1.300 :D

O to cię kolega w huja robi bo nie był wart więcej jak 2 500,- ale jak ci go puści za 1 500,- to będzie uczciwy bo mniej więcej po roku tyle traci laptop na wartości ...

Gość kupujaca_prawie
ojciec chce wlasciwie bo jest kierowca, przyda mi sie w drodze bo moze zainstalowac nawigacje,mapy itp ale wiecie jak przyjedzie do domu to ja sie bede bawic :P chociaz w domu mamy kompa (grata z ktorego teraz pisze) dlatego chce teraz kupic cos lepszego