Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupujaca_prawie

KUPUJE LAPTOPA ---- TOSHIBA SATELLITE PRO L10---- CENA

Polecane posty

Gość kupujaca_prawie
wiecie ja niw wiem co ten kopm ma w sobie oprocz tych nieszczesnych 40GB moze ma jakies bajery o ktorych jeszcze nie wiem heh :P ojciec chce wlasciwie bo jest kierowca, przyda mi sie w drodze bo moze zainstalowac nawigacje,mapy itp ale wiecie jak przyjedzie do domu to ja sie bede bawic :P chociaz w domu mamy kompa (grata z ktorego teraz pisze) dlatego chce teraz kupic cos lepszego

Gość kupujaca_prawie
on zwozi z daleka i sprzedaje... ma taki biznes...

Gość kupujaca_prawie
myslal tez o palmie ale wiesz, chce miec tez gg zeby miec kontakt z domem itp. obejrzec filmy.. zainstalowany jest windows XP , ale tak jak mowicie max.1400 caly jest obklejony jakimis nalepkami ze oryginalny

Ma to samo co ten którego ci podałem tylko zitegrowana karta graficzna jest starszym modelem. Jeśli nie mieszkasz w Wawie a nie masz pod nosem serwisu to raczej nie sprawdzisz czy z kompem wszytko oki - ale jeśli ma gwarancję i jest możliwość jej przedłużenia to powinno to załatwić sprawę bo części psują się do 1 roku użytkowania. Później to już najczęściej wina właściciela że się popsuło

TOHIBY SIE NIE PSUJA!!! chyba, ze ktos strzela do lapa, no to niech sie nie dziwi, ze cos sie zapsulo 😠 moj spadaj, upadal, poturbowany byl kilka razy powaznie i sie odrapal tylko a pracuje 24/7

Gość kupujaca_prawie
dzieku wielkie ludzie :) , odezwe sie jeszcze wieczorem bede miec wiecej info o tym laptopie, na razie nic nie wiem... nie wiem czy oprogramowanie jest legalne... papaty

Polecam tego laptopa i ogólnie Toshiby. U mnie w firmie są trzy (dokładnie ten model) i pięć innych Toshib. Żadna! się ani razu nie zepsuła, a acery i fujitsu-siemensy regularnie odwiedzają serwis. Moja Toshibka L10 sprawuje się dobrze. Do pracy, netu, filmów i prostych gier super. Tylko dobrze jest rozszerzyć pamięć. Już przy 512 MB jest ok, ale odkąd mam 1 GB jest na prawdę spoko. A kosztowała (o ile pamiętam) netto 2500, ale póltora roku temu w Tech Dacie.

Tak z tym się trzeba zgodzić - bo niestety mam FS i pierwsze 6 miesięcy przeleżał w serwisie. Ale wiedziałem że jak kupię FS to będę miał problemy ale i klasę wyżej procka i kartę graficzną więc wiedziałem że tak będzie (jak to śpiewał Halama). Teraz sprawuje się git - przy grach po 1 h się hibernuje ale póxniej smiga no i mam możliwość zainstalowania sobie teraz wisty (jak mi oczywiście odbije :O)

Gość kupujaca_prawie
tez mi sie wydaje ze firma niezła,a jezli takie byly cene poltora roku temu to koles powinien sprzedac za 1000 zł i nie wydziwiac :P ale wiedza ze moj ojciec sie nie zna, ja zreszta tez nie... dzieki wielkie, jak zbije cene to kupie ale max 1.300 wiecej nie dam, tym bardziej ze jeszzce chyba trzeba dokupic jakies plyty i torbe :P

Gość kupujaca_prawie
tak jest Ciupaska ! :) do wieczora papaty wtedy bede wiedziec wiecej :)

Ja przede wszystkim polecam laptopa z procesorem Intel Centrino Duo, sa szybkie, mozna otwierac wiele aplikacji na raz i w tle sluchac muzyki, nic sie nie wiesza. Ten dysk 40G jest wg mnie wystarczajacy, wazne sa pamiec i procesor, przynajmniej 2 porty USB, przydaje sie tez czytnik kart. Zwroc uwage na zywotnosc baterii, to wazne przy laptopie. No i taki naped optyczny jaki potrzebujesz. W grudniu kupilam Toshibe Satellite Pro A120s (procesor Intel Centrino Duo T5500), zepsul sie Touch Pad.

Gość kupujaca_prawie
a jak uda sie zdbic cene do 1300 zł ?

Gość kupujaca_prawie
najgorsze ze koles ma rachunek , serio kupil za 3.600 ... ale czy to moja wina ze ostro wtedy przeplacil... :D moze sumienie sie w nim odezwie i sprzeda za 1000zł :D

Gość kupujaca_prawie
mam laptopa w domu do przetestowania i tak : _klawiatura jest do d... litery i cyfry chodza bez zarzutu ale ''reszta" chodzi jak chce- naciskam @ a mam + itp. _bardzo szybko sie nagrzewa , wystarczy pol godziny i goracy (tak ma byc?) _CZestotliwosc odswiezania ekranu - 60 Hz (nie za mało?) spisalam po krotce reszte, dzieki za jakakolwiek pomoc System operacyjny : windows NT 5.1.2600 dodatek Service Pack 2 Dysk twardy : 40 GB Directx version : 9.0 Physical Memory : 494 MB Min.Graphics Memory : 16 MB Max.Graphics Memory : 64 MB Graphics Memory in use : 23 MB Procesor : x86 family 6 Model 13 Stepping 8 Procesor Speed: 1495 MHZ Vendor ID: 0 x 8086 Device ID: 0 x 33582 Device Revision : 2 Komputer Intel (R) Celeron (R) M processor 1.50 GHz, 496 MB RAM Baterie: - bateria inteligentna microsoft - podsystem bateri inteligentej ejmicrosoft Karty graficzne: -Intel (R) 8285/82855GM/GME Graphic Controller -Intel (R) 8285/82855GM/GME Graphic Controller Karty PCMCIA -Kontroler Texas Instruments PCI - 1410 Cardbus Karty sieciowe -Realtek RTL 8139/810 x Family Fast Ethernet NIC Monitory: -Monitor Plug and play Monitor Plug and play --------------------------------------------------------------------------------------- kupowac za 1.500 zł ?????

Powiem, co wiem: z klawiatura wszystko OK, to nie jest usterka - kwestia ustawien. Odswiezanie ekranu mozesz sama zmienic. Gorzej jesli chodzi o to przegrzanie. Moj jest w sieci caly dzien i jest zimny, lekko cieply od spodu, ale tylko w jednym miejscu. Czy nie trzymalas go w tym czasie na kolanach albo (co jest niebezpieczne) na koldrze? Otwory wentylacyjne nie moga byc zatkane. A ten system operacyjny to chyba serwer?