Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suprajsik

programy do obserwacji cyklu

Polecane posty

dziewczyny, bardzo proszę o wskazówki odnośnie programów do prowadzenia obserwacji cyklu.

Gość mnie sie nie podobaja
jakich programów? na komputerze?

najchętniej coś w stylu fertilityfriend, z tym że tam są ograniczenia czasowe w korzystaniu.Może korzystacie z czegoś podobnego i godnego polecenia?

przekleje ci co napisalam na temacie podobnym wczoraj polecam polska strone podobna do fertility friend. osobiscie bardzo ja polecam bo w odroznieniu od FF brane sa pod uwage rozne czynniki i zadna maszyna nie wyznacza ci odgornie kiedy jest okres plodny ale pomagaja ci w tym inne uzytkowniczki i experci. pierwszy miesiac uzytkowania masz darmowy tak na rozeznanie sie i sprawdzenie czy wytrzymasz z temperatura i obserwacjami. sama temp na niewiele sie zda bo moze byc zaklocona przez wiecej czynnikow nizli sie moze wydawac. istota obserwacji jest tez sprawdzanie sluzu (jego jakosci) czy szyjki macicy. na stronie 28dni znajdziesz dziewcyzny ktore pomoga ci przebrnac przez poczatki a w WIKI znajdziesz wszystkie info niezbedne do rozpoznania okresow plodnosci u siebie. zapraszam wiec tutaj: http://28dni.pl/ (jest takze forum i WiKI czyli 28dniowa encyklopedia wiedzy niezbednej ale to znajdziesz juz sama w zakladkach) na wszelkie pytania sluze odpowiedzia

Felicity - bardzo Ci dziękuję, już zalogowałam się na www.nmpr.bfe.pl, mam jednak jeszcze pytanie do Ciebie - czy ten program sam wyznacza owualację, czy może samemu trzeba to opisywać?

Aneczka - bardzo ci dziękuję za wskazówkę, ale korzystałam już z tego programu. Według mnie plus dla fertilityfriend.

Nie zauważyłam, żeby wyznaczył mi owulację. El Karta wyznacza, ale w mim przypadku to palcem na wodzie na razie pisane ;) Jakby połączyć El Kartę i nmpr, to byłoby super. Dlatego ja korzystam z dwóch na raz. Oraz wspomagam się radami trenera NMPR na www.starania.pl FF mi nie odpowiada, bo po angielsku, pogubiłabym się :O

podnoszę może jednak ktoś dysponuje jeszcze innymi programami godnymi polecenia, dziewczyny proszę - podzielcie się

A ja dzis odkryłam (ale jestem bystra, ale nie śmiejscie się), :P że fertilityfriend jest po uplywie triala -za darmo, ale z ograniczonymi mozliwościami. Mogę więc korzystać nadal, tyle że juz np. objawów ciązowych nie zapiszę, ani dni po owulacji mi nie pokazuje, (choć czerwona linia wyznaczająca owulacje) nadal jest.

Hej Skorpionko :) ja tu właśnie w poszukiwaniu nowego programu, bo nastraszyłaś mnie że fertility jest \'ograniczony\'. Ale skoro tak - to będę korzystać nadal. Pozdrawiam Cię mocno

chętnie bym jednak poznała opinię dziewczyn, które zakupiły ten program i korzystały z niego. Ciekawe czy naprawdę wart jest tych pieniędzy.

Jeżeli chcesz sprawdzić kiedy masz dokładnie owulację i czy program ją dobrze określił to koniecznie skorzystaj z testów owulacyjnych. Polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.