Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didier

ty jedna a ich kilku

Polecane posty

czesc dziewczyny co myslicie o sexie z kilkoma facetami na raz ? czy marzycie o tym czy moze was to obrzydza ? czy taki uklad jest mozliwy tylko z twoim facetem i kims trzecim czy moze wprost przeciwnie - tylko z facetami z ktorymi nie jestescie w zwiazku ? co w takim sexie kreciloby was szczegolnie a co odpychało ? czy ktoras juz probowala i czy poleca czy moze nie ? co musza soba reprezentowac faceci byscie poszly na taki uklad ? piszcie i opisujcie ewentualne przygody, to bardzo ciekawe... wiem ze bylo juz kilka takich tematow ale piszcie tu, nie odsylajcie mnie gdzie indziej nie zamierzam na nikogo najezdzac wiec

Gość marakuja z mango
nie, jja jak kocham sie ze swoim facetem to sobie czasem pomysle o roznych rzeczach ale zeby w rzeczywistosci/ to nie :O

piszcie prosze jeszcze bardzo chce poznac zdanie kobiet na ten temat, nikogo nie zamierzam obrazac, chce tylok pozanc wasze zdanie a nie wierze ze nie macie swojej opini na ten temat

no co jest dziewczyny! czemu nie odpowiadacie? :D nie macie nic do powiedzenia? tylko zgrywacie takie mocne w pysku tylko dwie się zebrały na odwagę :D

Gość kabrioletka
mam marzenia że robię to z kilkoma naraz,może je kidys zrealizuję ;)

bez takich prosze panie/pani dibier dziewczyny prosze o wypowiedzi i szczegoliki

dziwewczyny co z wami ? bardziej osobiste tematyy tu bywaly i pisalyscie....

Gość I JA BYM CHCIAŁA
JA TEŻ BYM CHCIAŁA SIĘ MIZIAĆ Z PAROMA MĘŻCZYZNAMI NARAZ -A NAJLEPIEJ Z 3-EMA

dlaczego akurat z 3 ? co by cie w takim sexie fascynowalo ? dlaczego bys chciala sprobowac ?

Gość nieznajomek
one sa zakłamane :O niewiniątka teraz zgrywają

Gość I JA BYM CHCIAŁA
BO TAK SOBIE ZAWSZE TO WYOBRAZAM I ZAWSZE WŁAŚNIE 3-ECH GOSCI JEDEN SIE ZE NĄ KOCHA A DWOCH PIESCI :p

mozesz opisac to dokladniej ? dziewczyny wypowiadajcie sie, co zlego by mowic o czyms nawet jak sie o tym nie mysli ?

gdybym nie byla w zwiazku to pokusilabym sie ale na inny uklad 2k i 4m....to dopiero zabawa.a czemu?bo wiecej opcjii do wyboru...

drogie panie ! wypowiadajcie sie prosze, to temat dla was nie wierze ze jestescie tak wstydliwe...