Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość fhjnhnjdthdt

Gość za ile ten przewijak

Gość uhfhfh

Gość allegropomocy
jak dołożyć nowe zdjęcia a stare usunąć na trwającej aukcji ? dzięki

Gość hghgfhf
jezeli niekt w niej nie brał udzialu to w zmianach ...

Gość allegropomocy
a jak brał?

Gość allegropomocy
ale jak dodać z fotosika i gdzie?

allegropomocy przy swojej aukcji masz cos takiego jak zmiany. Klikasz w to i tam wpisujesz kod z fotosika do zdjecia zatwierdzasz zmiany i juz. A w fotosiku to musisz zgrac ze swojego kompa zdjecia na fotosik i pozniej pobierasz kody i wklejasz ten kod co jest na aukcje. Tylko pamietaj żeby wklejac w edytorze html a nie wizualnym.

Gość allegropomocy
a mam jeszcze jedno pytanie,a jak to jest z cenną minimalną, to znaczy jak wyceniłam cene minimalną 100 zł.a z licytacji największa oferta na koniec będzie 80 zł. i będę chciała sprzedać za te 80 zł. to co wtedy trzeba zrobić?dziękuję za pomoc.:):):)

Gość allegro to lubie
To napisz na aukcji,że jeżeli licytacja nie osiągnie ceny minimalnej to wezmiesz pod uwagę najwyższą oferte.

Gość allegropomocy
a czy trzeba pisać o tym że się weżmie pod uwagę czy można to jakoś inaczej jeszcze zrobić? bo jak tak napiszę a ostatnia oferta znowu nie będzie mi odpowiadać to wyjdzie tak głupio że tu piszę że wezmę pod uwagę a w końcu nie sprzedam kupującemu, kupująca może będzie wtedy czekać na maila ode mnie i skończy się w końcu negatywnym komentarzem. :(:(:(:(:(:(:(

nie moze ci wystawic negatywa jak nie osiagnelo sie ceny minimalnej... zawsze mozesz po zakonczeniu aukcji napisac do osoby ktora dala najwyzsza oferte czy nie chce kupic za ta cene co podala... tyle ze wtedy to juz raczej tak troche poza allegro jest wiec bys musiala paczke za pobraniem wyslac...

Gość allegro to lubie
To napisz,że rozpatrzysz najwyższą oferte i jeżeli bedzie ona Ci odpowiadała to sprzedaż najwyżej oferującemu kupującemu....

Gość allegropomocy
asia k a powiedz mi proszę jeszcze czy te kody z fotosika to trzeba wkleić tam gdzie pisze :OPIS ROZSZERZENIE? dzięki :D:D:D:D:D

Gość allegropomocy
cholera nie mogę znależć jak wejść żeby był ten kod . tylko jest jakiś inny

Gość allegropomocy
zrobiłam pobierz kody i wszystkie są tylko http , o ranyyyyyyyy

ok po kolei... przy aukcjach tam na twojej stronie gdzie masz wykaz wszystkich aukcji jakie wystawiasz po prawej stronie masz linki: zmiany, dodaj platności allegro, wystaw podobna... klikasz w zmiany... wyswietli ci sie zmien opis przedmiotu i klikasz w zmien... wyswietli ci sie opis twojego przedmiotu i zmieniasz co chcesz... wtedy w tym oknie gdzie sie wpisuje opis musisz wpisac kod z fotosika... jak masz konto na fotosiku to robisz tak: klikasz w moje zdjecia po lewej... wyswietla ci sie twoje zdjecia... klikasz w link pobierz pozostale kody do tego zdjecia ktore chcesz zamiescic... w nowym oknie otworza ci sie kody na blogi itd... bierzesz kod na strony www i na aukcje (zaczyna sie taki kod od

ucielo mi cholerka... ten kod zaczyna sie od < a href ... wklejasz go w calosci doopisu html aukcji i pozniej w allegro klikasz dalej pozniej zatwierdz zmainy jak sie wszystko zgadza i gotowe... moze teraz nie utnie...

Gość allegro to lubie
A nie łatwiej wrzucić z kompa zdjecia???No prosze was

no ale bezplatnie sie nie da... za kazde zdjecie z kompa sie placi a po co placic skoro mozna nie placic...