Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość kupie koszulki na 3 latka
krotki rekaw

Gość kupie koszulki na 3 latka
fajne masz rzeczy ale matko tyle zdjec i opisow dokladnych porobic szok-gratuluje dokladnosci jak cos znajde to napisze

Gość witam ciebie moja droga

Gość uppppaappa

Gość i koniecccccccccccc

Gość grzesiowa
oddam rowerek dziecięcy,niestety zdjęcia nie mam,więc opiszę 16 cali,niebieski dla chłopcaJestem z wa-wy piszcie na pocztę "mama422@op.pl" Zajrzę po swiętach i umieszczę zdjęcie ,pozdrawiam i wesołych świąt.

Gość ropa naftofa

Gość ja bym rozbila ten zestaw na
rozmiary 68 74 80

natomiast wozek drogi wg mnie

Gość e tamaaaaa
jak dla mnie to zdjęcia są fatalnej jakości, trzeba lepszy aparat, więcej pikseli , zeby zdjęcia były wyraźniejsze i umieścici je na zewnetrznym serwerze

Gość sprzedam......................
przepraszam za głupie pytanie, ale co to znaczy "umieścici je na zewnetrznym serwerze"? :)

Gość sruturuturut
nie musi byc tlem dany ciuszek ale tlo jest zbyt kolorowe:-O lepsze białe lub zrob zdjecia na lalce... zreszta juz jest 100 zł a to nie tak malo ,nie wiem jaką cenę chcesz osiagnać wierzę ,ze te ciuszki są po jednym dziecku i w dobrym stanie ale one są przede wszystkim uzywane i to ile za nie dałaś ani sentyment na nic sie zdadzą bo ludzie chcą kupić po prostu tanio... lepiej byłoby zrobić mniejsze zestawy z innym tłem najlepiej białym lub lalaka

Gość sruturuturut
np byłabym zainteresowana kilkoma rzeczami np body z hm tygryskowe,czapeczka kubuś ,buciki ile za to byłoby z przesyłką?

Gość e tamaaaaa
tzn ze trzeba je umieścić na jakimś bezpłatnym serwerze, wkleic linki do opisu, bedą większe zdjęcia i za darmo, a jesli chodzi o cene to z pewnością przy dobrze przygotowanej aukcji dostanie dobrą cene poszukaj w google serwerow, poczytaj jak je wkleic, przygotuj dobre zdjęcia i do dzieła ;-)

ja tam wole sprzedac za mniej a zeby mi nie zalegały rzeczy w domu

Gość bardzo ładne te ciuszki
Ale ja przykładowo nie lubię kupować na 1 aukcji tylu rzeczy, bo jakbym się nacięła na jakieś brzydkie, to 250zl w plecy.

zreszta juz masz kliente na czesc ubranek -ja bym sprzedawała po troche-nie kazdemu sie wszystko podoba

moze lepiej bys wyszła na tym robiac 50 aukcji od 1zł?

Gość sruturuturut
rozumiem ale ja już mam dużo ciuszków nowych więc mnie się nie opłaca.. poza tym nie cierpię maluszkow np w dzinsach więc parę sztuk już odpada...nie opłaca mi sie kupować calego zestawu jeśli chciałąbym wykorzystać z niego góra 10 rzeczy.:) zestaw dobry dla kogoś kto wszystko chce miec uzywane i nie kupowac nic nowego powodzenia na aukcji

Gość bardzo ładne te ciuszki
Dodam jeszcze, ze sporo rzeczy kupiłam całkiem nowych w sklepie z używanymi rzeczami i to były bardziej udane zakupy, bo wiem co kupuję, a na allegro kilka razy zdarzyło mi się kupić coś, co na aukcji było opisane jako stan bardzo dobry, idealny, a okazało się z plamami lub kiepskiej jakości. Dlatego jak już kupuję na allegro, to wolę zacząć u danego sprzedawcy od kilku sztuk, a potem najwyżej kupić inne jak jestem zadowolona.

Gość i co uzgodniłyscie