Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hitek

Czy dziewice naprawdę później zdradzaja swoich mężów

Polecane posty

aby zobaczyć jak jest z innym. Może jest jakaś która była dziewicą dla swojego męża

Gość jestem od 18 lat wierna
i nie zamierzam tego zmieniać ciekawość toarzyszy każdemu, kto się rozwija jakby było tak czy inaczej, z tym czy tą, inna rzecz - że nie trzeba jej ulegać :) ja jestem w raju i tak zostanie 🌻

Gość Katttarzyna16
Nie zdradza się chyba z ciekawości bo jeśli kobieta kocha nie pomyśli nawet o kimś innym.Jesli partner daje nam to czego potrzebujemy nie ma zdrad.

Gość dziewica już nieee
A po co mam patrzeć, jak jest z innym, skoro teraz jest mi dobrze (aby to wiedzieć, nie trzeba porównań). Z resztą uprawiam seks tylko z miłości, więc musiałabym przestać kochać mojego partnera. A co inni mają jakieś nadzwyczaje przyrodzenia, czy języki, by było bardzo inaczej. :O. To tak samo nieprawda, jak to, że jeśli kobieta przed mężem miała wielu parterów, nie będzie wierna To kwestia charakteru, nieczego więcej.

Gość lasiczka
Bywaja nawet wielokrotne dziewice...:classic_cool:

Gość Katttarzyna16
Prawda jest taka że trzeba sie szanować jesli jest miedzy partnerami silna więż łaczy prawdziwe uczucie a związek zbudowany jest na mocnych podstawach nie ma mowy o zdradzie.Jesli mamy kogoś wyjątkowego nawet gdy tą osobę stracimy to pamięc o tym uczuciu jets tak silna że nawet gdy juz nie ma blisko tej osoby trudno sie znowu zaangażowac.

Gość dobra stareeee
ale co tam. Kiedyś już prowadzili badania na ten temat, dziewice okazały się wierniejszymi niż niedziewice (tylko nie atakować). I aby wiarygodne były te wyniki, najpierw wzięto dane tak, później niby podłączono wykrywacze kłamst, kobiety szybko zweryfikowały swoje dane :D (większość w trakcie badać, zaniżała liczbę parterów) Dziewice z reguły przedkładają wartości moralne i miłość nad cielesne co procentuje wiernością w przyszłości. Ja jestem dla swojej kobiety pierwszy ona dla mnie też, jesteś razem od 7 lat, kiedy wszyscy wokół się rozwodzą.

Gość kuzynka frania
moja znajoma 2lata temu wyszla za maz jako dziewica a teraz mi mowi: ciekawe jak byloby z innym

właściwie macie rację lepsza zdrada z ciekawości niż używana na żonę

Gość Katttarzyna16
Myślę że tutaj dziewictwo nie jest pewnikiem zdrady że jesli dziewica to nie będzie zdradzać bo to zależy na kogo się trafi i co połączy te osoby czy to bedzie naparwde miłość.Ale napewno dziewictwo należy na cech u kobiet zawsze pożadanych i napewno jest ważnym fundamentem w zbudowaniu szczęsliwego związku obok innych cech które stawiaja kobiete na wyzszym stopniu takich jak delikatność wesołość niewinnosć.Tak samo u facetów sa cechy które pomagaja zbudowac szczesliwy zwiazek i myśle że na tym to polega i na byciu poprostu sobą w zgodzie z własnymi poglądami

Gość Katttarzyna16
no pierwszym podstawowym czynnikiem jest laga po kolana reszta to juz mniej ważna

Gość Katttarzyna16
W sumie to dopuszczam tylko jeden wariant zdrady: coś, o czym nigdy nie poweidziałabym partnerowi, mianowicie chodzi mi o anal. Chciałabym również spróbować zabawy w scat, tudzież piss :classic_cool:

Gość Katttarzyna16
czemu ktos się bezczelnie pode mnie podszywa

Gość Katttarzyna16
nie uznaję zdrady jak i nie uznaje bycia z facetem którego nie pokocham

Gość Katttarzyna16
A zboczenia o których napisał podszywacz są dla mnie chore chyba dla takich co już nie wiedzą co mają ze sobą zrobic tacy są znudzeni normalna bliskościa z partenrem brak szacunku

Gość Katttarzyna16
Z wdziękiem poruszającej sie furmanki z węglem przeskakuję przez kałuże tarktując je jako akweny wodne bez znaczenia strategicznego wydając przy tym dźwięki polskiej husarii spod Wiednia.Pytana przez przechodniów o cel mojego zachowania, przykładam im nos do ramienia i ze stoickim spokojem odpowiadam śpiewająco: nie ma piwa nie ma piwa nie ma piwa k.u.r.w.a mać

Gość kafeteriannn
Bzdura, jak wiele innych rzeczy za lub przeciew dziewicom i niedziewicom Ciekawość :O ? Przecież bez względu na to, czego człowiek by nie spróbował, pozostanie coś nieznanego co też może pociąga I co, dalej tak w kółko brnąć, bo ciekawość więc zrobię to z czarnym, ale z 3, albo orgię itp. Człowiek jako istota rozumna potrafi nad tym panować. Ja mam żonę niedziewicą była i też czasem mówi, ciekawe jakby to było z większym członkiem i co ??? Ma prawo do takiego mówienia o ile na tym się kończya

Gość Katttarzyna16
Kafeternianin ile lat po ślubie jesteście?

Gość kafeteriannn
12 po ślubie, byłem jej 3 bądź 4

Gość Katttarzyna16
Kręci Cię to że miała juz kogos przed Tobą? :(

Gość kafeteriannn
skąd taka myśl, różnie się w życiu układa, owczywiście ze wolałbym być jej pierwszym, ale trudno się mówi. Zal był kiedyś, teraz inne sprawy są ważniejsze.

Gość eqed
bardziej sie czuje zainteresowana samodzielnym lotem szybowcem a nic nie robie w tym kierunku a mialabym z ciekawosci seksu z innym skrzywdzic mojego meza??? to byloby chore i glupie

Mąż jest moim pierwszym i jedynym mężczyzną. Pewnie, ze czasem jestem ciekawa, jak byłoby to z kimś innym, ale to raczej taka ciekawość innego typu, bez ochoty na realizację. Ciekawa jestem, jak smakują robaki, które jedzą ludzie na jakimś filmie w telewizji, a gdyby mi je podano do spróbowania - odmówiłabym, ciekawa jestem, jak to jest być jedną z kilku żon jakiegoś kacyka, ale gdyby mnie jakiś chciał - uciekałabym, ciekawa jestem, co się czuje będąc samemu na pustyni bez wody. Są to ciekawości takie czysto teoretyczne, bez potrzeby i chęci sprawdzania i doświadczania ich. Myślę , ze to się chyba nie zmieni i jeśli w jakiejś przyszłości byłabym z kimś innym, to na pewno nie z ciekawości. Dla mnie to akurat jest bardzo proste: albo się z kimś jest, albo nie i to, czy był on pierwszym, czy siedemnastym jest zupełnie bez znaczenia.

nic nie można brać za pewnik to nie -ilość partnerów świadczy o charakterze człowieka no perła mówisz że z mężem to szczęściarz:D

Jestem od 12 lat wierna mężowi . Jest mi z nim cudownie i mamy udany seks . Byłam dziewicą do 20 roku zycia i warto było ...poczekac.. w jego ramionach czuje sie fantastycznie :) Zdrady sie brzydze a sama myśl o tym iż mógłby mnie dotknąc inny mężczyzna napawa mnie nieprzyjemnym uczuciem.

Gość Wredniaczka
No to jest oczywiste, że dopiero PÓŹNIEJ, bo WCZEŚNIEJ to nie - są przecież dziewicami! :P

Gość wierna mężatkaaa
Mój mąż jest moim jedynym facetem od zawsze:D Znaczy od15 lat:) Przyznaję, że kiedy mieliśmy kryzys wdałam się w głupi cyber romans, ale cyber seksu nie było:P Więc go nie zdradziłam "tak do końca" :D Nigdy więcej, mam z tego powodu kaca moralnego, ale On o wszystkim wie i jest ok;)

Gość max 3
prawda jest taka ze jesli są dla siebie pierwszymi to jeszcze idzie wytrzymac, ale jesli jedna ze stron nei doswiadczyla seksu a druga jest jest juz po, to moge sie zalozyc o minetkę z dziewczynami ze ta, ktora nie skosztowala seksu pojdzie na bok ;) takze pamietajcie o tym ;)

Trudno powiedzieć :) ja jak na razie nie zdradzilam i nie planuję. Ciekawość oczywiście jest, ale też dużo do stracenia w razie gdyby zdrada miałą sie wydać...