ktosia159 0 Napisano Marzec 15, 2007 boli mnie bardzo prawy jajnik...ciagnie mnie az po nerke nie wiem czy to ma cos wspolnego.nie mam jak isc do lekarza ...moze któras z was bedzie wiedziec.co zrobic zeby przestalo bolec.obawiam sie ze to moze jakis guz mam dopiero 22 lat...prosze o pomoc..co moze mi dolegac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze to wyrostek Napisano Marzec 15, 2007 robaczkowy? ktory to twoj dzxien cyklu? ja polecam jednak wizyte u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosia159 0 Napisano Marzec 15, 2007 boli mnie bardzo prawa strona wiec wyrostek to nie bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze to wyrostek Napisano Marzec 15, 2007 wyrostek jest z PRAWEJ strony... ktory masz dzien cyklu? moze to owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Była licealistka Napisano Marzec 15, 2007 Kiedyś w liceum koleżankę strasznie bolał brzuch, wychowawca zwolnił ją do lekarza, wszyscy mysleli, że to wyrostek. Po 2 godzinach wraca na lekcję wychowawczą, i na pytanie: co jej dolega odpowiedziała wychowawcy: "aaa, to tylko owulacja, no wie pan, jajeczkowanie". Mieliśmy ubaw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akma Napisano Marzec 15, 2007 wyrostek jest z prawej napewno i może tak boleć jak opisujesz. a jak to jajnik to guzem raczej sie nie martw tylko idź do lekarza bo albo się zaziębiłaś, albo masz bolesną owulacje i nic Ci nie jest albo może to jakiś torbiel bo one czasem sie pojawiają bola i znikaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allexxx 0 Napisano Marzec 15, 2007 ja tak miałam i to była torbiel ale lepiej idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rastaTabs Napisano Marzec 15, 2007 podobno torbiel jest rodzaju meskiego:) ten torbiel nie ta. wszystko co złe to faceci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZAPALENIE JAJNIKA Napisano Marzec 15, 2007 CZASEM TAK SIE OBJAWIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZAPALENIE JAJNIKA Napisano Marzec 15, 2007 NO ALE JAK LEKARZA ODWIEDZIĆ NIE MOŻESZ TO BARDZO MI CIE SZKODA- I TWEJ PRZYSZŁOŚCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosia159 0 Napisano Marzec 15, 2007 to nie o to chodzi ze mi nie zalezy.....przeciez zle sie czuje.jestem w pracy do poźna kto mnie posci....ale pojde...dziekuje dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach