Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 25 letniaa

CZY MOZNA ZACZĄC OD NOWA ZYCIE MAJAC AŻ 25 LAT??

Polecane posty

Gość zalamana 25 letniaa

czy mozna wystartowac od nowa z wszystkim? czy w tym wieku raczej juz nie? wiem ze w tym wieku powinnam miec juz własną prace a nawet firme a ja nie mam nic .. nie mam nawet męza ani dzieci jeszcze i nie mysle o tym :(i mieszkam z rodzicami ciagle w domu:( czy ze mną zle?:(

Gość a gdzie kupie te profesjonalne
w tym wieku za pozno:(

Gość nieeeee.
daj spokoj 25 lat to piekny wiek...a na zaczynanie od poczatku najlepszy :)

Gość madziak ale ty pewno juz
osiagnelas wszystko w zyciu:( pewno masz super prace i rodzine a ja??:(

Gość no niezle
a ja 25-tke skoncze za trzy miesiace... Czuje sie jakbym dopiero sie urodzila! Jestem mloda ! Kobieto nie przezywaj! 25 lat do swietny wiek do rozpaczecia czegos nowego! przeciez 25 to tylko 1/4 ze 100u wiec to bardzo malutko!

Gość nieeeee.
kochana...ja w maju koncze 27 lat i tez zaczynam wszystko od nowa nie ma co plakac trzeba sie podniesc i do przodu :)

a zalamana jestem bo własciwie studia koncze dopiero za ponad dwa lata i nie osiagnelam nic prawie z wyciu ..nie mam pracy ..:(

Gość ło mamusiu
25 lat laska powinna sie cieszyc ,że nie ma żadnego przykrego bałastu , wiek piękny🌻doświadczenie chyba jakies życiowe też i wieksza dojrzałość !! Teraz to powinnas uważać ,bo jesteś łakomym kąskiem dla facetów polujących na zony:) ,bo małolaty moga poczekać ...i myslę że lepiej teraz startować w dorosłe i prawdziwe życie ....powodzenia !!:) ...zazdroszczę ci...

mam prawo jazdy tylko jeszcze:) ale nie znam biegle języka nawet zadnego:(

tak, mam już rodzine meża córeczki i jestem szczesliwa! narazie do pracy nie wracam , bo siedzę z dzieciaczkami w domu. Jednak też nie rozumiem takiego załamania... co innego jakbyś napisala mam 45 lat i nic... Zycie stoi przed Tobą otworem:)

Gość bedzieszbabcia dla dzieci swyh
no 25 lat to juz dawno powinnas miec dzieci ..

Gość bedzieszbabcia dla dzieci swyh
chcesz by twe dzieci mowily do ciebie babciu? to nie wiem kiedy chcesz je rodzic jak nie teraz,

Przecież 25 to niewiele:D Masz szanse na: -dobra zabawe -małzeństwo -kariere zawodową -dzieci W tym wieku dopiero wszystko to się dopiero zaczyna,wiec nie pisz bzdur:P

:D nie bede rodzic dzieci tylko dlatego, ze beda do mnie mowily \"babciu\", ja rozumiem, ze jak sie ma 55 lat i zachodzi w ciaze, to jest to troche za pozno, ale przed 30 nie ma takiej mozliwosci :)

Gość niieeeee
matko!!!!!!!!!!!! kto tu takie brednie pisze???? to znaczy ze jak kobieta rodzi po 25 roku zycia to dzieci babciu do niej mowia?? skad ty sie urwalas?? ja mam 27 i nie mam dzieci i co najwazniejsze nie zamierzam ich miec jeszcze przez conajmniej 2 lata!! i moje dzieci nie beda mowic do mnie babciu!!

Gość 40 lat minelo jak jeden dzien
Boze, co to za pytanie, dziewczyno, cale zycie przed toba, masz dopiero 25 lat, jestes bardzo mloda kobietka, juz nie dziewczyna, ledwo w doroslosc weszlas, a juz czujesz sie jakby zycie bylo za toba, to cos mocno nie tak z toba jest, masz czas na wszystko, na dzieci, rodzine, peirwsza prace, studia, na co chcesz ! Chcialabym miec 25 lat, chociaz 30, to bylo zycie !!! Wspaniale :) Ja mam 44 lata i mam zamiar zrobic jeszcze wiele rzeczy , wbrew pozorom, do starosci to mi jeszcze troche zostalo ;)

Gość dzieki dziewczyny ale jest ale
dziekiza otuche dziewczyny ale mnie doluje to ze nie mam jeszcze nawet pracy :(szok jedyne co mialam to prace na stazu i tylko wtedy pracowalam

ja to jestem zalamana! jesli czujesz ze nic nie sosiagnelas bo nie masz meza dzieci i firmy(??) to ty jakas nie taka! ja ma m 25 i mieszkam z rodzicami mam faceta ale krotko...o dzieciach mysle ale zal mi imprezowania;) prace dostalam 4 miechy temu:>> wez sie ogranij kobieto zamiast marudzic

Gość Róża_20
Ja pierwsze dziecko będę mieć nie wcześniej jak w wieku 33-35 lat i babciu do mnie mówić nie będą, moja mama urodziła mnie w wieku 32 lat, dziś ma 52 i jest atrakcyjną, pełną życia kobietą, niejedna 40 latka mogłaby jej pozazdrościć wyglądu, trzeba być strasznym debilem żeby takie bzdury wypisywać, nie idziesz z duchem czasu, zacofany bubie, dziś kobiety zą wyzwolone, piękne, nie zaszywają się w domu z dziećmi, robią karierę, żyją pełną piersią, potrafią wychować dziecko i mieć przy tym też swoje życie :) A stary to jest dziad z kulawą nogą, a nie osoba która ma 25 lat, to jest dopiero siara, tak pisać, gafa jak cholera, ha ha ha :D Wielu ludziom coś się popierdoliło w główkach, mają lat 20-30 przechodzą kryzys wieku średniego, porażka, widać w życiu tych ludzi nic się nie dzieje i stąd to się bierze

Gość a Myrevin to pewnie ma
ze 40 ;)

Gość tralalala a jaka prace masz
fajna chociaż?? zaraz po studiach cie przyjeli?

Gość Róża_20
Minimum, po tym co pisze, wydaje się że nawet 60, stary, zjałczały dziad, mentalnie oscyluje na 100, ha ha ha

Gość Róża_20
Załamana 25- nie daj się takiemu myśleniu, popieprzone stereotypy, młoda dupa jesteś i nie marudź, bo na wszystko masz czas